Έρχονται τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" από ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

Και φέτος στις 10 Δεκεμβρίου, άπλωσε το χέρι στον συνάνθρωπο...


Με εντατικό ρυθμό, μεράκι και πολλή αγάπη συνεχίζονται οι προετοιμασίες, για την Μεγάλη μαςΦιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010. 

Μια Φιλανθρωπική Αγορά που σκοπό έχει να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Η συμμετοχή σας στην Φιλανθρωπική αγορά θα συμβάλλει στο έργο του Συλλόγου μας που ως κύριο σκοπό έχει την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων των συνανθρώπων μας...


Την ημέρα αυτή οι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε μια γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όπου θα διατίθενται προς πώληση Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια διακοσμητικά κεριά και συνθέσεις. Θα μπορέσουν να απολαύσουν την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών. Με χαρά θα δοκιμάσετε υπέροχα ρούχα και θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί για σας, καθώς επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας.

Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται στους τυχερούς της Τόμπολα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές των επιχειρηματιών της πόλης μας και όχι μόνο, όπως ταξίδια 4ήμερα, 3ήμερα και 2ήμερα στην Μύκονο και στην υπέροχη Ευρυτανία σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και ξενώνες καθώς επίσης Κοσμήματα, Έπιπλα, Είδη Δώρων, Ρούχα, Αξεσουάρ κ.ά. 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί το κορυφαίο δώρο της Φιλανθρωπικής Αγοράς, ένα αυτοκίνητο ΟPEL Agila 1200cc, ενώπιον της συμβολαιογράφου Λαμίας Κας Ελένης Τσιγκόλη, το οποίο εκτίθεται στην Πλατεία Πάρκου. Λαχνοί διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στα γραφεία του συλλόγου μας και στην Αντιπροσωπεία Ντουλάκης ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Ευθυμίου Κατερίνα, Γυαλικά – είδη δώρων (πλατεία Πάρκου), Παπαδημητρόπουλος Οπτικά(Καποδιστρίου). Τιμή Λαχνού 5€. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ.

«Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα ένα τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία».

 Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες απο τα φετινά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»


Για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Joomla Extensions Directory Listing