Ευχαριστήρια Επιστολή

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον ΄Ανθρωπο»,αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη συμπαράσταση και προσφορά σας, η οποία συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς ¨Δώρα Ψυχής¨ ,που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το σύνολο των εσόδων από την Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 10/ 12/2010 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, ανήλθε στο ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων τριών ευρώ (37.803,00 €). Με το ποσό αυτό ενισχύθηκε ένας μεγάλος αριθμός αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης, δίνοντας πάντα απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά, καλύφθηκαν δαπάνες εκπαίδευσης απόρων φοιτητών και δαπάνες λογοθεραπείας των ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας, και συνδράμαμε στις ανάγκες Ιδρυμάτων της πόλης μας. Η βοήθεια συνεχίζεται σε κάθε πρόσκληση ανάγκης.


Σε μια εποχή που οι συλλογικές μορφές δράσης και ζωής εκλείπουν και μαζί μ’αυτές οι κοινοί στόχοι, οι κοινοί αγώνες, η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον πάσχοντα συν-άνθρωπο, εσείς αναλαμβάνετε Ενεργητικό ρόλο μέσα στην κοινωνική ζωή, διακηρύσσοντας την αλήθεια που θέλει μόνο με το συμ-πάσχειν και το συν-ενεργείν να μπορούμε να ελπίζουμε σε μια πιο ανθρωπιστική και δίκαιη κοινωνία.

Θεωρώντας πως η φιλανθρωπία είναι η δυναμική έκφραση προς τον κόσμο μιας ανοικτής πάντοτε κοινότητας, ώστε να βοηθηθούν οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας, προσβλέπουμε στη συνδρομή σας

Και ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας με την ίδια διάθεση για προσφορά στο συν-άνθρωπο.

Από καρδιάς πολλές, ζεστές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά


Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση

 

Joomla Extensions Directory Listing