Εκδηλώσεις Συλλόγου: Φεβρουάριος - Μάιος 2011

Δείτε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο απο τον σύλλογο μας...

 Θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι προς τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου θα παραδοθεί στο Σύλλογό μας, για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας που προμηθεύεται ο σύλλογός μας με τις εισπράξεις από τις εκδηλώσεις και τον τηλεμαραθώνιο που έγινε στις 2/11/2009 απο το ΣΤΑΡ Κεντρ. Ελλάδος και στα πλαίσια της εκδήλωσης «ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ» Αιμοδοσία-Δωρεά Οργάνων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος ελλείψεως μονάδων αίματος. Έτσι, το όνειρο των συνανθρώπων μας φορέων και συλλόγων που συνέβαλλαν στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού γίνεται πραγματικότητα. Μέσα από την επιστολή μας αυτή αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε που συμπαραστέκεστε στο έργο μας και να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο σύλλογός μας για το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο μέχρι και Ιούνιο 2011.

27/2/2011 Ολοήμερο Αποκριάτικο Πάρτυ στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ της πόλης μας από 11 π.μ. μέχρι 8 μ.μ. Συμμετέχουν το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το Κουκλοθέατρο Λαμίας, το κατάστημα καλλυντικών Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, κλόουν και εμψυχωτές που θα απασχολήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια. Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και πολλές πολλές λιχουδιές. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

11/3/2011 Πραγματοποιείται η πρεμιέρα της Πειραματικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με το έργο «Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ» του Ντούσαν Κοβάσεβιτς. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια Κώστα Φλωκατούλα-Χρήστου Ευθυμίου, σκηνικά - κοστούμια Άσης Δημητρολοπούλου, φωτισμούς Ηλία Κωνσταντακόπουλου. Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί: Κώστας Φλωκατούλας, Χρήστος Ευθυμίου, Εύα Βάρσου. Πρόκειται για μια θλιβερή κωμωδία, ένα έργο βαθειά ανθρώπινο. Γράφτηκε το 1990 και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο Βελιγραδίου με τεράστια επιτυχία όπου παιζότανε για έντεκα συνεχή χρόνια.

Για τα μέλη του συλλόγου μας θα ισχύσουν μειωμένα εισιτήρια με τιμή 10 ευρώ το άτομο. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην Κα Μαρία Παναγοπούλου τηλέφωνο 6974931895, Λίνα  Πετροπούλου τηλ. 6973533922, Ταξίδη Ζωή τηλ. 6972282833. Η παράσταση θα παίζεται μέχρι Κυριακή των Βαΐων κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 7 μ.μ.

31/3/2011 Ημέρα Πέμπτη 5-9 το απόγευμα, εκλογές στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Διάκου αρ. 24, για την ανάδειξη μελών Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού. Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν ως υποψήφια μέλη του Δ.Σ. ή της Ελεγκτικής Επιτροπής παρακαλούνται μέχρι 15/3/2011 να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του Συλλόγου (Διάκου 24) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 11-1π.μ και 6-8μ.μ. Δικαίωμα ψήφου και εκλογής σύμφωνα με το καταστατικό έχουν τα μέλη που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

16/4/2011 Σάββατο του Λαζάρου. Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου Έαρ» στην Πλατεία Πάρκου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Θα διατίθενται προς πώληση Πασχαλιάτικες συνθέσεις, στεφάνια, λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, κεριά, ανοιξιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις , λευκά είδη (τραπεζομάντηλα, πετσέτες, ποδιές κ.ά.).καθώς επίσης και γλυκά, κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια και παραδοσιακά φαγητά.

8/5/2011 Κυριακή. Γιορτάζουμε τη Μητέρα με λουλούδια στην Πλατεία Ελευθερίας. Από τις 10.30 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας, στο κιόσκι, θα διατίθενται προς πώληση λουλούδια προσφορά των ανθοπωλών και ιδιοκτητών φυτωρίων της πόλης μας ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απασχολούνται σε δημιουργικά παιχνίδια. Καφές ή αναψυκτικό προσφορά του CENTRAL CAFÉ.

 «Γίνετε πρεσβευτές του έργου του Συλλόγου και συνοδοιπόροι στην εθελοντική προσφορά»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Joomla Extensions Directory Listing