Άφιξη κινητής μονάδας αιμοδοσίας

    Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι η υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας που παραγγέλθηκε στην Γερμανία στην εταιρεία BINZ είναι έτοιμη προς παράδοση και σε λίγες ημέρες αναμένεται η άφιξή και η παράδοσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

    Για την απόκτηση της πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος, μεγάλος τηλεμαραθώνιος στις 2 Νοεμβρίου 2009, στα πλαίσια της εκδήλωσης  ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ "ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ". Η εκδήλωση έγινε στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδος με ομιλητές εξέχουσες προσωπικότητες του Ιατρικού κόσμου και της Εκκλησίας.        

    Η συμμετοχή των συνανθρώπων μας και των φορέων και συλλόγων ήταν συγκινητική, έτσι και με την μεγάλη προσφορά του συλλόγου μας η οποία ξεπερνά τα 12.000 ευρώ συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 92.500  ευρώ.

    Αποδείχθηκε έτσι ότι ούτε τα συναισθήματα αλληλεγγύης  των συνανθρώπων μας, ούτε η ψυχική τους ευρυχωρία , ούτε οι διανθρώπινες αξίες κάμφθηκαν από την οικονομική κρίση.

    Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί αποδεικνύεται ότι η εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία για μια ακόμη φορά κάλυψε ένα μεγάλο κενό στον τομέα πρόνοιας,που το επίσημο κράτος μας υστερεί.

     Είμαστε πραγματικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για ΕΣΑΣ και για μια ακόμη φορά Σας Ευχαριστούμε θερμά!

 

 


 

 

Joomla Extensions Directory Listing