Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Πέρυσι  με τα Δώρα της Ψυχής σας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 37.803,60 ευρώ που διατέθηκε σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ενώ με τη συμμετοχή σας στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του συλλόγου μας και μετά και από τον τηλεμαραθώνιο σε συνεργασία με το STAR Κεντρικής Ελλάδος, συγκεντρώθηκαν 95.000,00 ευρώ και υλοποιήθηκε ο μεγάλος στόχος μας της αγοράς Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας,  για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. 

Το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά κεριά και συνθέσεις.  Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών. Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας.

 Με  χαρά θα δοκιμάσετε υπέροχα  ρούχα και θα εξερευνήσετε  το μεγάλο γιουσουρούμ που  θα στηθεί για σας, καθώς  επίσης 

Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα. Ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία (δύο 5νθήμερα στη Μύκονο, 3ήμερα και 2ήμερα στο Μικρό και Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας κ.ά.) καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά., προσφορές των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο. 

Στο τέλος  της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο OPEL Agila 1200cc. ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη. Λαχνοί διατίθενται στον χώρο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Ευθυμίου Κατερίνα, Γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου), Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά (Καποδιστρίου).  Η τιμή του λαχνού είναι 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης: ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ 

Θα περιμένουμε  τις προσφορές σας τα γραφεία  του συλλόγου μας, Διάκου 24, τηλ. 22310-38539. 

Ας  γίνει και η  φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχής σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

 

Joomla Extensions Directory Listing