Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου μας


Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Στα πλαίσια της υποχρεώσεώς μας να σας ενημερώσουμε για τα έσοδα της Μεγάλης Φιλανθρωπικής μας Αγοράς «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» , που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ , με μεγάλη ικανοποίηση σας γνωστοποιούμε ότι το ποσό, που συγκεντρώθηκε,ανέρχεται σε  τριανταεπτά χιλιάδες εκατόν είκοσι οκτώ  (37.128) ευρώ.Είναι δείγμα κατάθεσης ψυχής των συμπολιτών μας και όχι μόνο  αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους, σκληρά, συνανθρώπους μας. Με το ποσό αυτό ενισχύονται αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας , ιδιαίτερα αυτοί που στερούνται τα αναγκαία για να αγοράσουν ακόμη και το καθημερινό τους ψωμί, αυτοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με προτεραιότητα  τα παιδιά και νέοι που αναγκάζονται να διακόψουν τις σπουδές τους. Ο σύλλογός μας , με τη δική σας βοήθεια και την πρωτοφανή συμμετοχή σας δίνει καθημερινά μάχη παροχής ελπίδας στους ανθρώπους αυτούς , που, δυστυχώς, είναι πάρα πολλοί και οι περιπτώσεις κάθε μέρα αυξανόμενες.

Καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη μας για τη συμπαράστασή σας στο έργο του συλλόγου μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις μας.

 

24-2-2013    Κυριακή   Ίδρυμα   Θεοχαράκη  και  Θέατρο  Ιλίσια – Αθήνα. 

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη όπου θα ξεναγηθούμε (2 μ.μ – 3 μ.μ) στην έκθεση «Νεκρή φύση – αριστουργήματα από το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης – παράδοση και καινοτομία». Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα σημαντικών Ευρωπαίων και Αμερικανών ζωγράφων που διατρέχουν πέντε αιώνες εικαστικής δημιουργίας , από τον 16ο έως και τον 21ο αιώνα.

Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ.

Το απόγευμα ώρα 7.15  θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ»  του JOHN PRIESTLEY  στο θέατρο Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου 4 - Ιλίσια) με τους Γρηγόρη Βαλτινό , Κερασία Σαμαρά, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο κ.α.Το έργο ανέβηκε σε απόδοση- σκηνοθεσία και  μουσική επιμέλεια Γρηγόρη Βαλτινού, σκηνικά – κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ.  Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την EUROBANK – Πλατεία Πάρκου  ώρα    10.00 π.μ. Τιμή συμμετοχής   45 ευρώ    . Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι 18-2-2013.

 

3-3-2013 Κυριακή Ολοήμερο Αποκριάτικο πάρτυ Ξενοδοχείο Σαμαράς 11 π.μ. - 8.00 μ.μ.

Συμμετέχουν  το Κουκλοθέατρο Λαμίας , το κατάστημα καλλυντικών The Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, τα νηπιαγωγεία Λαμίας ,η θεατρική ομάδα   Kid - Anima που θα απασχολήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια, κλόουν και εμψυχωτές. Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και πολλές πολλές λιχουδιές. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

 

30-3-2013 Σάββατο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θα παρακολουθήσουμε τη μουσικοθεατρική  παράσταση «Το νησί των θησαυρών» ώρα 3.00 μ.μ  - 5.30 μ.μ . Μυστικοί χάρτες, κρυμμένοι θησαυροί και απίθανες περιπέτειες με πειρατές. Βασισμένη πάνω στο δημοφιλές   μυθιστόρημα του  Robert Louis Stevenson “ To νησί των θησαυρών» και σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά σχολικής ηλικίας και θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.  Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την οδό  Κωνσταντινουπόλεως  (σταθμός ΟΣΕ)    ώρα    10.30 π.μ.  Τιμή συμμετοχής   40 ευρώ.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε  μέχρι  20-3-2013.

 

14-4-2013 Κυριακή Εκδρομή στο Μεταξοχώρι Κισσάβου.  

Το Μεταξοχώρι    είναι ένας   από  τους  πέντε  παραδοσιακούς  οικισμούς του vομού Λάρισας.  Ονομάζεται    «το χωριό των καλλιτεχνών» διότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόπος διαμονής πολλών καλλιτεχνών. Χαρακτηρίζεται από το πράσινο και την πλούσια βλάστηση ενώ διάσπαρτα βρίσκονται πολλά αρχοντικά. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πλατεία του χωριού δίπλα στο ποτάμι και θα περπατήσουμε στα καταπράσινα  μονοπάτια του χωριού .Θα γευθούμε παραδοσιακά εδέσματα  στις τοπικές ταβέρνες.Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την EUROBANK – Πλατεία Πάρκου στις 9.45 π.μ. Τιμή συμμετοχής  35 ευρώ.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ενημερώστε μας  μέχρι Τετάρτη 10-4-2013.

 

20-4-2013 Σάββατο Bραδυά παραδοσιακών χορών και τραγουδιών ώρα 8.00 μ.μ. - Β΄ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ  1Ο  ΕΠΑΛ.

            Συμμετέχουν  : η χορευτική ομάδα  του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού και ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος  Κορινού  «Εύξεινος  Πόντος» , με την ορχήστρα του Νίκου Μούτσαλου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κυροδήμου. Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ.  Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ».

 

26 & 27/4/2013 Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου Έαρ» - Πλατεία  Πάρκου  Παρασκευή  ( 9 π.μ.  – 9 μ.μ. ) και Σάββατο του Λαζάρου (πρωί 8 -2 μ.μ.) .

Θα διατίθενται προς πώληση πασχαλιάτικες λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά αυγά, κεριά, ανοιξιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις , λευκά είδη (τραπεζομάντηλα, πετσέτες, ποδιές κ.α) καθώς επίσης και γλυκά, κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια και παραδοσιακά φαγητά.

 

12-5-2013 Κυριακή Γιορτάζουμε τη Μητέρα - Πλατεία Ελευθερίας ώρα 10.30 π.μ  - 2 μ.μ.

Στο κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας θα διατίθενται προς πώληση λουλούδια, προσφορά των ανθοπωλών και ιδιοκτητών φυτωρίων της πόλης μας  ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν παράσταση του Κουκλοθέατρου Λαμίας και θα απασχοληθούν με δημιουργικά παιχνίδια.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στις εκδρομές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου τηλ.2231038539 ώρες πρωινές 11 – 1  και 6 -8 μ.μ.και με τις κ.κ. Μαρία Παναγοπούλου 6974931895 , Λίνα Πετροπούλου 6973533922 και  Ζωή  Ταξίδη  6972282833.

Κρατήστε το πρόγραμμά μας. Δώστε το παρόν αγάπης με τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας ! Μην ξεχνάτε ότι η ετήσια συνδρομή σας είναι πηγή ζωής για τον σύλλογό μας.

«Γίνετε Πρεσβευτές του έργου μας και της προσπάθειάς μας».     

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Joomla Extensions Directory Listing