Άλμα στη Ζωή από "Συν στον Άνθρωπο" και Χαρούλα Αλεξίου


Δεν έπεφτε καρφίτσα την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας -  Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκεί για στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες !!!

Πετάξτε το φόβο από πάνω σας. Προσέξτε τον εαυτό σας. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το Α και το Ω για τον καρκίνο του μαστού, που κάθε μέρα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.

Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Δημοτικό θέατρο από το Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Συν στον Άνθρωπο" και το "Άλμα Ζωής"

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητα του έγκειται στο ότι τα μέλη του, οι εθελόντριές καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Το όραμα του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής» είναι κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της καθώς και στις διευκολύνσεις που τις παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, κάθε γυναίκα σε κάθε γωνία της Ελλάδας να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, για τη σημασία και τις μεθόδους της έγκαιρής διάγνωσής του.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι :
Βασίλης Βενιζέλος , Διευθυντής Κέντρου Μαστού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν
Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια
Ελένη Λέκκα, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»
Έλυα Κουρέντα, Ταμίας του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου πρόθυμα ανταποκρίθηκε σ΄ αυτό το κάλεσμα και παραβρέθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας δηλώνοντας υποστηρικτής κι αυτή όπως και άλλοι καλλιτέχνες στο έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής.

 

 

Το μήνυμα της κας Αλεξίου

Τη βραδιά τίμησε και ο Δήμαρχος Στυλίδας κος Απόστολος Γκλέτσος

μια υπέροχη φωνή....

 

 

Δείτε φωτογραφίες












































 

Joomla Extensions Directory Listing