«Γούρι Αγάπης»... Και φέτος στις γιορτές απλώνουμε το χέρι στο "Συν Άνθρωπο"

7a8fe2fc2393e35fb76dc32a82ef4bcd L 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στο συνάνθρωπο.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά» να δημιουργήσει το «Γούρι Αγάπης» για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Ένα «Γούρι Ψυχής», ένα δώρο για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Σε καθαρό ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο, το κόσμημα, θα διατίθεται αποκλειστικά στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» για το 2015 είναι πλέον γεγονός και σήμερα έγινε η παρουσίαση στα γραφεία του Συλλόγου, όπου συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τα "Δώρα Ψυχής", τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Σαμαράς, όπως κάθε χρόνο.

Δείτε τι είπαν για το «Γούρι Αγάπης» του 2015, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου Σοφία Κροντηρά.

Στην τελική ευθεία και για την μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής", που θα γίνει και φέτος την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς".

Η αυλαία θα πέσει όπως καθε χρόνο με την κλήρωση του αυτοκινήτου, ενός OPEL ADAM GLAM 1,2cc, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5 ευρώ.

Φέτος δεν θα φύγει κανείς χωρίς δώρο από τη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής", είπε μεταξύ άλλων η κ. Μαίρη Δούμα, που ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο για την στήριξη στο έργο του Συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

 

Joomla Extensions Directory Listing