10 χρόνια «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» - 10 χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο

sts

 

Το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου έπεσε αυλαία άλλης μίας χρονιάς για τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μεγάλη κλήρωση του αυτοκινήτου.

Ο Παναγιώτης Στεφανής, άνεργος και πατέρας 3 παιδιών, είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το OPEL ADAM στα φετινά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» - Η τύχη χαμογέλασε για δεύτερη φορά στην ίδια οικογένεια, αφού πέρυσι το αυτοκίνητο κέρδισε ο πατέρας του Ευθύμιος Στεφανής

 Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά....

Για δεύτερη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για  2015,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Παράλληλα πολλά δώρα μεγάλης αξίας κληρώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα.  Μεταξύ άλλων κληρώθηκαν: υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (5ήμερο στη Μύκονο, 3ήμερα στο Μεγάλο Χωριό  και στο  Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, 3ήμερο στην Καστοριά και 3ήμερο – 2ήμερο στις Ροβιές Εύβοιας, εκδρομή αξίας 200 ευρώ), κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Φέτος στα ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ δεν θα φύγει κανείς χωρίς Δώρο, από εκείνους που θα παίξουν στην τόμπολα, αφού τα Κέντρα Αδυνατίσματος και Αισθητικής LIPOGEN, θα προσφέρουν σε όλους και όλες μία ΔΩΡΕΑΝ κάρτα περιποίησης.


 

 

 

 

 

 

 

Joomla Extensions Directory Listing