Δελτίο Τύπου: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Screenshot 3


Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και η αυλαία θα πέσει στις 9.00 το βράδυ.

 

Την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χειροποίητα στολίδια, συνθέσεις, γούρια, ημερολόγια,   κ.λ.π.  Θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.)  Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

Για τρίτη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» θα διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για το  2016,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Πολλά δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα:  υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (στη  Μύκονο, στο Μεγάλο και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στην Καστοριά και εκδρομή αξίας 200 ευρώ). Ακόμα στην ΤΟΜΠΟΛΑ θα κληρωθούν: κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά θα κλείσει με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου OPELCORSA 5  1,3 cc diesel/3drενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη.  Λαχνοί για το αυτοκίνητο διατίθενται στον χώρο της έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά και Ευθυμίου Κατερίνα, γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου).  Η τιμή του λαχνού είναι και φέτος 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η Α.Ε.  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ.

 

Θα περιμένουμε τις προσφορές στα γραφεία του συλλόγου μας Διάκου 24, τηλ. Επικοινωνίας 22310-38539. 

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

 

                                                Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

 

Joomla Extensions Directory Listing