Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

 sts

Λαμία 7/10/2016

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

Mε πολύ αγάπη και αισθήματα βαθειάς ευγνωμοσύνης, απευθυνόμαστε και πάλι σ’ εσάς, ικέτες της πολύτιμης  και  πολυεπίπεδης στήριξης του έργου μας, ενός έργου που με τη  συνδρομή σας,  για δώδεκα ολόκληρα χρόνια,  κατοχυρώθηκε,  ως ένας πυλώνας αγάπης, αλληλεγγύης, στήριξης και ελπίδας των αναξιοπαθούντων , δεινά  πια, συνανθρώπων μας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016


24/10 Δευτέρα: Ορφανοτροφείο Θηλέων  Ώρα 6.00 μ.μ.
Κατανυκτική αρτοκλασία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου,  στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.  Θα ακουστούν υπέροχοι ύμνοι από τμήμα της Xoρωδίας της Βυζαντινής Μουσικής της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.  Στη συνέχεια σας περιμένουμε στην  αίθουσα εκδηλώσεων για ένα ζεστό καφέ ή μυρωδάτο τσάι με σπιτικές λιχουδιές και όπως πάντα με υπέροχα δώρα προσφορά και χορηγία  του καταστήματος THE BODY SHOP.  


      
28-29-30/10: Εκδρομή στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων και στο γραφικό Μέτσοβο 

Εκδρομή στα όμορφα Ιωάννινα, τη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, μια ζωντανή πόλη που μαγεύει με την ομορφιά της και τη ζεστή της ατμόσφαιρα.  Μια πόλη που κουβαλάει μέσα της μια ιστορία αιώνων και που κάθε πλατεία και σημείο της αντηχεί την σπουδαία της παράδοση.  Διαμονή στο πολυτελές  ξενοδοχείο Grand Serai 5*.
Επίσκεψη και ξενάγηση στο νέο Μουσείο Αργυροχοίας,  που μόλις γεννήθηκε στην Ελλάδα και δεν μοιάζει με κανένα άλλο,  το οποίο στεγάζεται στο Κάστρο του  Ιτς Καλέ, σ΄ ένα τόπο ομορφιάς που ξεπερνά το Ηπειρωτικό ιδίωμα. Θα θαυμάσουμε  τα ραφιναρισμένα κοσμήματα γάμου (διαδήματα) και πόρπες μοναδικής ομορφιάς και τέχνης, τα εκκλησιαστικά είδη, τα φημισμένα σαμπτάνια (κηροπήγια) ως και τα μοναδικής ομορφιάς είδη των πολεμιστών. Στο χώρο του Κάστρου θα επισκεφθούμε επίσης   και το Βυζαντινό Μουσείο. Θα μεταβούμε στο όμορφο νησάκι της Κυράς Φροσύνης και θα γίνει ξενάγηση στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, το Μοναστήρι του Κρυφού Σχολειού και τη Μονή του Αγίου Νικολάου.  
Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτούμε  το Σπήλαιο των Σταλαγμιτών στο Πέραμα   και στη συνέχεια κατά την επιστροφή θα κάνουμε στάση περίπου τριών ωρών  στο γραφικό  Μέτσοβο, που αποτελεί έναν από τους πιο  καλοδιατηρημένους ορεινούς οικισμούς.  
Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 230 ευρώ κατ΄άτομο.  Περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο, η διαμονή στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Serai, πρωινό Αμερικάνικου τύπου και δείπνο στο ξενοδοχείο κατά τις ημέρες διαμονής μας.        


  9/11 Τετάρτη: Δημοτική Πινακοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος» Ώρα 7.00 μ.μ.

Παρουσίαση του βιβλίου της Ρέας Βιτάλη «Δεν πέθανα εγκαίρως» στην Δημοτική Πινακοθήκη Αλέκος  Κοντόπουλος.  Το βιβλίο αυτό στην ουσία παντρεύει την γραφή με την ζωγραφική δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό μια εξαιρετική και σημειωτέον την πρώτη βιογραφία του μεγάλου ΄Ελληνα εικαστικού Κώστα Τσόκλη.  
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας Ρέα Βιτάλη με την δημοσιογράφο Εύη Κυριακοπούλου.  Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Δήμαρχος Στυλίδας-ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος.  
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαμιέων       


  20/11 Κυριακή: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Επίσκεψη και ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Παράλληλα θα επισκεφτούμε στο Φάρο του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. την έκθεση ζωγραφικής των Γιάννη Μόραλη, Χρήστου Καπράλου – Μια φιλία ζωής και Τέχνης,  που διοργανώνει το  Κέντρο Πολιτισμού σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη και το Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου. Μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού ελεύθερος χρόνος για  βόλτα στην Αθήνα  μέχρι τις 6 μ.μ. ώρα επιστροφής.

Αναχώρηση από την Eurobank της Πλατείας Πάρκου στις 8 το πρωί. Τιμή συμμετοχής 35 ευρώ.   


23/11 Τετάρτη: Δημοτική Πινακοθήκη Αλέκος Κοντόπουλος. Ώρα 7.00 μ.μ
    
Παρουσίαση του βιβλίου του κ. Χάρη Μωρίκη, κλινικού Ψυχολόγου-Ψυχαναλυτή με τίτλο:  ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ: ένα ψυχαναλυτικό βλέμμα στον κόσμο του.
H  εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.       


13/12 Τρίτη: Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ ΄Ωρα  8π.μ. - 21.00μ.μ. «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο Ξενοδοχείο Σαμαράς από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων…,  ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη σε ΣΑΣ.

Σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα βρείτε είδη δώρων και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις,  μπάλες, στολίδια, πρωτότυπες κατασκευές, λευκά είδη και εργόχειρα δημιουργίες των μελών και φίλων του συλλόγου μας.
Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών.  
Με χαρά θα εξερευνήσετε τα εκατοντάδες είδη του μεγάλου γιουσουρούμ «Μοναστηράκι» που θα έχει στηθεί για σας.

Φυσικά θα διατίθεται και φέτος το πάντα ξεχωριστό γούρι του Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» για το 2017 φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά, που αναμένεται και φέτος να ενθουσιάσει το αγοραστικό κοινό.
Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται στους τυχερούς της τόμπολα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές των εμπόρων της πόλης μας (κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά.) καθώς και ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς,  ξενοδοχεία και ξενώνες (Μύκονο, Ευρυτανία, ΄Ηπειρο  κλπ).  

Η αυλαία θα πέσει με την μεγάλη μας κλήρωση  του  κορυφαίου  δώρου  της εκδήλωσης, ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA 5θυρο, 1300cc, diesel.

       Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε. καθώς και στο κατάστημα  Παπαδημητρόπουλoς-Οπτικά (Καποδιστρίου). Τιμή λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.       
       

«Γίνετε πρεσβευτές και συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο και τους στόχους  του Συλλόγου μας».


Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Δηλώσεις συμμετοχής στις εκδρομές μπορείτε να κάνετε:

  • Γραφεία Συλλόγου: 22310-38539
  • Μαρία Παναγοπούλου: 6974931895
  • Λίνα Πετροπούλου: 6973533922
  • Ζωή Ταξίδη: 6972282833

 

 

Joomla Extensions Directory Listing