Εκδρομή στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων και στο γραφικό Μέτσοβο 28-29-30/10

770x44012 3a241 thumb

Εκδρομή στα όμορφα Ιωάννινα, τη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, μια ζωντανή πόλη που μαγεύει με την ομορφιά της και τη ζεστή της ατμόσφαιρα.  Μια πόλη που κουβαλάει μέσα της μια ιστορία αιώνων και που κάθε πλατεία και σημείο της αντηχεί την σπουδαία της παράδοση.  Διαμονή στο πολυτελές  ξενοδοχείο Grand Serai 5*.

Επίσκεψη και ξενάγηση στο νέο Μουσείο Αργυροχοίας,  που μόλις γεννήθηκε στην Ελλάδα και δεν μοιάζει με κανένα άλλο,  το οποίο στεγάζεται στο Κάστρο του  Ιτς Καλέ, σ΄ ένα τόπο ομορφιάς που ξεπερνά το Ηπειρωτικό ιδίωμα. Θα θαυμάσουμε  τα ραφιναρισμένα κοσμήματα γάμου (διαδήματα) και πόρπες μοναδικής ομορφιάς και τέχνης, τα εκκλησιαστικά είδη, τα φημισμένα σαμπτάνια (κηροπήγια) ως και τα μοναδικής ομορφιάς είδη των πολεμιστών. Στο χώρο του Κάστρου θα επισκεφθούμε επίσης   και το Βυζαντινό Μουσείο. Θα μεταβούμε στο όμορφο νησάκι της Κυράς Φροσύνης και θα γίνει ξενάγηση στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, το Μοναστήρι του Κρυφού Σχολειού και τη Μονή του Αγίου Νικολάου.  
Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτούμε  το Σπήλαιο των Σταλαγμιτών στο Πέραμα   και στη συνέχεια κατά την επιστροφή θα κάνουμε στάση περίπου τριών ωρών  στο γραφικό  Μέτσοβο, που αποτελεί έναν από τους πιο  καλοδιατηρημένους ορεινούς οικισμούς.  

Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 230 ευρώ κατ΄άτομο.  Περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο, η διαμονή στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Serai, πρωινό Αμερικάνικου τύπου και δείπνο στο ξενοδοχείο κατά τις ημέρες διαμονής μας.   

argiro1    

 

Joomla Extensions Directory Listing