Τα νέα μας

Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και τον «Συν στον Άνθρωπο»

Αυτό το Πάσχα όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο φως, ένα μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας! Πόσο μάλλον οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το κοσμηματοπωλείο «ΚΡΟΝΤΗΡΑ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» προσφέρει πασχαλινές λαμπάδες με το γούρι Συλλόγου. Όπως πάντα, σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Δείτε τις προτάσεις μας εδώ (www.inspiral.gr/b/Γούρι-αγάπης-13)

Τα χρώματα και η διάθεση της Άνοιξης έγιναν κοσμήματα! Επιλέξτε ένα κομμάτι από την καινούρια μας συλλογή και ανανεωθείτε!

Δείτε τη συλλογή μας εδώ. (www.inspiral.gr/b/Paschalia-11)

Μην παραλείψετε να δείτε τις προσφορές μας εδώ

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτό το Πάσχα να είναι όντως ένα πέρασμα σε μια καινούρια ζωή! Καλή Ανάσταση!

Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

 Λαμία: Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»

Facebook: Κροντηρά
Site: www.inspiral.gr
Instagram: krontira_jewelry

 

Δελτίο Τύπου: «Ω γλυκύ μου Έαρ» - Πάσχα 2021

 

 

Αγαπημένα μας μέλη και φίλοι,

Το Άγιο Πάσχα  έρχεται.  Η Ανάσταση του Θεανθρώπου θα στείλει το μήνυμα της Αναγέννησης, της χαράς και της ελπίδας, της συνανθρώπινης αλληλεγγύης στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στο χαμόγελο, στη χαρά και στην ελπίδα.

Φέτος, λόγω των συνθηκών, αντί  της καθιερωμένης  Πασχαλιάτικης φιλανθρωπικής αγοράς μας «Ω γλυκύμου Έαρ», θα σας υποδεχτούμε στο πασχαλιάτικο  σπιτάκι του συλλόγου μας, στην οδό Διάκου αρ. 24 (θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19).

Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη ώρες:  10.00-1.00 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα.

Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο ώρες  10.00π.μ-1.00μ.μ.

Εκεί θα δεχόμαστε τις προσφορές σας (οικονομική ενίσχυση αλλά και τρόφιμα) και εμείς με πολύ χαρά θα σας προσφέρουμε μοναδικά χειροποίητα δώρα-δημιουργίες του συλλόγου μας-ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης.

 

«Σ΄ αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους.  Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται»  Γ. Σεφέρης

Με τιμή,
Το Δ.Σ. 

 

 

 

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ 2020»

Screenshot 3

Το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας είναι έτοιμο για να σας υποδεχτεί στην πλατεία Πάρκου! Φέτος κάπως διαφορετικά, όπως διαφορετικές είναι για όλους μας και οι φετινές γιορτές.  Αυτό που παραμένει το ίδιο είναι το συναίσθημα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον άνθρωπο. 

Ο Σύλλογος μας "προσαρμόστηκε" στα νέα αυτά δεδομένα...

Τα μέλη μας θα βρίσκονται καθημερινά (ώρες 11 με 1 το πρωί και 6 με 8 το απόγευμα) στο υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μας στην Πλατεία Πάρκου για να σας υποδεχτούν και να σας ενημερώσουν.

 

 

«ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ 2020»: Μπορείς και φέτος να βοηθήσεις αυτούς που έχουν ανάγκη

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι,

Φέτος όλα είναι διαφορετικά, σχεδόν όλα αλλάξανε......Όμως τα συναισθήματα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που πάσχουν, οι τωρινές συνθήκες τα ενδυνάμωσαν. O συνεκτικός κρίκος του έργου μας με σας, τους ανθρώπους της προσφοράς, τους ανθρώπους «του νοιάζομαι», τους ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας αποδεικνύεται δυνατός.

Έτσι, ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, ένα σπιτάκι με πολύ φως και ελπίδα, στημένο με κέφι, αγάπη και μεράκι στη πλατεία Πάρκου της πόλης μας είναι το σημείο αναφοράς ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Εκεί λοιπόν, με την ασφάλεια των πρωτοκόλλων υγείας, αλλά με τη χαρά της επικοινωνίας, σας περιμένουμε για τα μικρά και μεγάλα "ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ" για την κατά τη δύναμη σας οικονομική ενίσχυση, ακόμη και με τις προσφορές σας σε είδη τροφίμων.

Και φυσικά το υπέροχο «γούρι αγάπης» του 2021 φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο «ΚΡΟΝΤΗΡΑ» θα διατίθεται προς πώληση και μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου μας!

Ραντεβού λοιπόν κάθε μέρα από ώρα 11.00π.μ.-1.00μ.μ. και 6.00μ.μ.-8.00μ.μ.

 

Ακόμη προς διευκόλυνση σας είναι ενεργοί οι λογαριασμοί μας:

α)ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού 396/296245-43 και

IΒΑΝ GR9001103960000039629624543 και


β)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού 5163-045531 -354 και

ΙΒΑΝ GR 7001721630005163045531354 της Τράπεζας Πειραιώς

 

Joomla Extensions Directory Listing