Τα νέα μας

Οι εκδηλώσεις που έρχονται από το ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το σύνολο των εσόδων από την  Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ που πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2011 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, ανήλθε στο ποσό των 39.500,00 ευρώ. Με το ποσό αυτό ενισχύθηκε ένας μεγάλος αριθμός αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης, δίνοντας πάντα απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά, καλύφθηκαν δαπάνες εκπαίδευσης απόρων φοιτητών και δαπάνες λογοθεραπείας των ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας και συνδράμαμε στις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης μας,.  Η βοήθεια συνεχίζεται σε κάθε πρόσκληση ανάγκης.

      Με  την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε που συμπαραστέκεστε στο έργο μας και να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο σύλλογός μας για το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο μέχρι και Ιούνιο 2012.

Περισσότερα...

 

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Πέρυσι  με τα Δώρα της Ψυχής σας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 37.803,60 ευρώ που διατέθηκε σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ενώ με τη συμμετοχή σας στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του συλλόγου μας και μετά και από τον τηλεμαραθώνιο σε συνεργασία με το STAR Κεντρικής Ελλάδος, συγκεντρώθηκαν 95.000,00 ευρώ και υλοποιήθηκε ο μεγάλος στόχος μας της αγοράς Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας,  για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. 

Περισσότερα...

 

Παραδόθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας η κινητή μονάδα αιμοδοσίας

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Φορτισμένο συγκινησιακά το κλίμα στην τελετή παράδοσης παραλαβής της κινητής μονάδας αιμοδοσίας στην διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας, από τον σύλλογο ΣΥΝ στον άνθρωπο, που δυο χρόνια τώρα αγωνίστηκε για την απόκτησή της.

Η αρχή έγινε με τον τηλεοπτικό μαραθώνιο του Star κεντρικής Ελλάδας στις 2 Νοεμβρίου του 2009 και συνεχίστηκε με τις εκδηλώσεις του συλλόγου αυτό το διάστημα. Η κοινή προσπάθεια απέδωσε και τον περασμένο Ιούλιο η υπερσύγχρονη μονάδα αγοράστηκε στην Γερμανία και ήρθε στην Λαμία. Σήμερα στην επίσημη τελετή τόσο η πρόεδρος του συλλόγου Συν στον άνθρωπο, όσο και η διοίκηση του νοσοκομείου και ο διευθυντής του Star με έκδηλη την συγκίνηση αναφέρθηκαν στην προσπάθεια του τελεσφόρησε και απέδειξε πως η αγαστή συνεργασία και η διάθεση για προσφορά μπορεί να καλύψει κενά όπως αυτό της κινητής μονάδας που τόση ανάγκη έχει ο τόπος. Την προσπάθεια αυτή εξήραν και οι επίσημοι παρευρισκόμενοι που τόνισαν την σημασία της εθελοντικής προσφοράς κυρίως σε αυτή την δύσκολη για την χώρα συγκυρία. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Νεόφυτος Ραφαηλίδης ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Φθιώτιδας, που από την πρώτη στιγμή είχε αγκαλιάσει την προσπάθεια. Η μονάδα είναι πανέτοιμη και πλήρως εξοπλισμένη και σύντομα με την βοήθεια του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου θα ξεκινήσει την περιοδεία της ανά την Φθιώτιδα και όχι μόνο, προκειμένου να βοηθήσει ώστε το αίμα να μην λείψει ποτέ από κανέναν όποτε και αν το χρειαστεί.

Περισσότερα...

 

Παραδόθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας η κινητή μονάδα αιμοδοσίας

- Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, παραδόθηκε στη Διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας η υπερσύγχρονη κινητή μονάδα αιμοδοσίας από τον φιλανθρωπικό σύλλογο "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ"
- Η κινητή μονάδα αιμοδοσίας κόστισε 95.000 ευρώ και είναι πλήρως εξοπλισμένη.


Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Δούμα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ευχαρίστησε από καρδιάς τις ακούραστες συνεργάτιδές της στον φιλανθρωπικό σύλλογο, που μαζί χρόνια τώρα πασχίζουν για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Περισσότερα...

 

Joomla Extensions Directory Listing