Τα νέα μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011-2012

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του συλλόγου,

      Γνωρίζουμε  ότι διερχόμαστε περίοδο βαθύτατης  οικονομικής κρίσης.  Γνωρίζουμε όμως ότι η ύφεση αυτή δεν ακουμπά  τα φιλανθρωπικά αισθήματά σας και  την ψυχική σας ευρυχωρία, γιατί  είναι  τα μόνα  ενεργά στοιχεία που  μας απέμειναν και αντιτάσσονται  στη κοινωνική ισοπέδωση, όπως άλλωστε  πολλαπλώς έχετε αποδείξει.

      Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου μας και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας. 

Περισσότερα...

 

Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η πραγματικότητα μήνυμα Ελπίδας για τον συνάνθρωπο..."

Η υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας αξίας 94.000 ευρώ, αφίχθη στο νοσοκομείο της Λαμίας από τη Γερμανία και προσεχώς θα γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής στο γενικό νοσοκομείο.
Η μονάδα έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό και είναι δωρεά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου <ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ>. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση <Πράξεις Ζωής> Δωρεά Οργάνων-Αιμοδοσία, και τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του  STAR Κεντρικής Ελλάδος, που έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2009.

Αν και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και απίστευτη γραφειοκρατεία, όσοι εργαστήκαμε και τρέξαμε γι΄αυτό το σκοπό είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι.Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η πραγματικότητα μήνυμα Ελπίδας για τους συνανθρώπους μας.Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν και συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία και αυτού του στόχου μας.

Πατήστε περισσότερα για να δείτε το σχετικό βίντεο.

Περισσότερα...

 

Άφιξη κινητής μονάδας αιμοδοσίας

    Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι η υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας που παραγγέλθηκε στην Γερμανία στην εταιρεία BINZ είναι έτοιμη προς παράδοση και σε λίγες ημέρες αναμένεται η άφιξή και η παράδοσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

    Για την απόκτηση της πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος, μεγάλος τηλεμαραθώνιος στις 2 Νοεμβρίου 2009, στα πλαίσια της εκδήλωσης  ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ "ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ". Η εκδήλωση έγινε στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδος με ομιλητές εξέχουσες προσωπικότητες του Ιατρικού κόσμου και της Εκκλησίας.        

    Η συμμετοχή των συνανθρώπων μας και των φορέων και συλλόγων ήταν συγκινητική, έτσι και με την μεγάλη προσφορά του συλλόγου μας η οποία ξεπερνά τα 12.000 ευρώ συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 92.500  ευρώ.

    Αποδείχθηκε έτσι ότι ούτε τα συναισθήματα αλληλεγγύης  των συνανθρώπων μας, ούτε η ψυχική τους ευρυχωρία , ούτε οι διανθρώπινες αξίες κάμφθηκαν από την οικονομική κρίση.

    Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί αποδεικνύεται ότι η εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία για μια ακόμη φορά κάλυψε ένα μεγάλο κενό στον τομέα πρόνοιας,που το επίσημο κράτος μας υστερεί.

     Είμαστε πραγματικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για ΕΣΑΣ και για μια ακόμη φορά Σας Ευχαριστούμε θερμά!

 

 


 

 

Γιορτή για τη Μητέρα από "Συν στον Άνθρωπο" στις 8 Μαΐου

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον ΄Ανθρωπο» την Κυριακή 8 Μαΐου, στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 10πμ μέχρι τη 1 μμ, πραγματοποιεί εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας.

Στο κιόσκι της πλατείας θα διατίθενται προς πώληση λουλούδια και συνθέσεις προσφορά των ανθοπωλών και των φυτωρίων της πόλης μας, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με κουκλοθέατρο, δημιουργικά παιχνίδια, μουσική και πολλές εκπλήξεις!!  με το Κουκλοθέατρο Λαμίας και την μοναδική Τασούλα Ξηρομερίτη.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη Μητέρα προσφέροντάς της τα πιο όμορφα λουλούδια, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ρόλο και την πολύπλευρη προσφορά της!

Ελάτε να προσφέρουμε μαζί στη Μάνα που με δύσκολες συνθήκες αλλά με αξιοπρέπεια ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ρόλου της.

Όντας βέβαιοι πως θα μας βοηθήσετε να φανερώσουμε στην πράξη πως η κοινωνική αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση, σας ευχαριστούμε θερμά.


Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

Joomla Extensions Directory Listing