Τα νέα μας

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά του ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

«Ω! Γλυκύ μου ΄Εαρ» η Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά του Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ το Σάββατο 16/4/2011 στην Πλατεία Πάρκου 
 
Η Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» καθιερώθηκε σαν θεσμός με τον ερχομό του Πάσχα και διοργανώνεται κάθε χρόνο το Σάββατο του Λαζάρου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου της πόλης μας από τον Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Στην Φιλανθρωπική Αγορά, θα διατίθενται προς πώληση Πασχαλιάτικες συνθέσεις, στεφάνια, λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, κεριά, ανοιξιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις, λευκά είδη (τραπεζομάντηλα, πετσέτες, ποδιές κ.ά.) καθώς επίσης και γλυκά, κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια και παραδοσιακά φαγητά.
Η παρουσία σας είναι σημαντική για την  προσπάθειά μας!! 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
«ΣΥΝ  ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»
 

Δελτίο τύπου για το Ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μια ακόμη φορά το Ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" στο ξενοδοχείο "ΣΑΜΑΡΑΣ" της πόλης μας την Κυριακή 27/2/2011.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα χαράς και διασκέδασαν με μουσική, χορό, κλόουν, θεατρικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Κέρδισαν πλούσια δώρα και δοκίμασαν τις υπέροχες λιχουδιές, προσφορές των επιχειρηματιών της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και όλους όσους προσέφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.

 

Με εκτίμηση,

το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
 

 

Αποκριάτικο ολοήμερο παιδικό Πάρτι

Σας καλούμε όλους στο ολοήμερο Αποκριάτικο Πάρτυ στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ της πόλης μας, που θα γίνει στις 27/2/201, από 11 π.μ. μέχρι 8 μ.μ. Συμμετέχουν το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το Κουκλοθέατρο Λαμίας, το τμήμα Ελλήνων Προσκόπων, το κατάστημα καλλυντικών Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, κλόουν και εμψυχωτές που θα απασχολήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια. Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και πολλές πολλές λιχουδιές.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Περισσότερα...

 

Εκδηλώσεις Συλλόγου: Φεβρουάριος - Μάιος 2011

Δείτε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο απο τον σύλλογο μας...

Περισσότερα...

 

Joomla Extensions Directory Listing