Τα νέα μας

Ευχαριστήρια Επιστολή

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον ΄Ανθρωπο»,αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη συμπαράσταση και προσφορά σας, η οποία συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς ¨Δώρα Ψυχής¨ ,που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το σύνολο των εσόδων από την Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 10/ 12/2010 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, ανήλθε στο ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων τριών ευρώ (37.803,00 €). Με το ποσό αυτό ενισχύθηκε ένας μεγάλος αριθμός αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης, δίνοντας πάντα απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά, καλύφθηκαν δαπάνες εκπαίδευσης απόρων φοιτητών και δαπάνες λογοθεραπείας των ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας, και συνδράμαμε στις ανάγκες Ιδρυμάτων της πόλης μας. Η βοήθεια συνεχίζεται σε κάθε πρόσκληση ανάγκης.

Περισσότερα...

 

Ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ"

 

 

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου και αυτή τη χρονιά στη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ ο φιλανθρωπικός σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

O κόσμος αγκάλιασε τα ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ και άπλωσε το χέρι στο συνάνθρωπο με κάθε τρόπο, ακόμη και από το υστέρημά του.

O μεγάλος τυχερός που κέρδισε ένα Opel Agila στην κλήρωση που έγινε στα φετινά ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ είναι ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 4209, κ. Δημήτρης Μαλιάγκας.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση

 

Έρχονται τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" από ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

Και φέτος στις 10 Δεκεμβρίου, άπλωσε το χέρι στον συνάνθρωπο...


Με εντατικό ρυθμό, μεράκι και πολλή αγάπη συνεχίζονται οι προετοιμασίες, για την Μεγάλη μαςΦιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010. 

Μια Φιλανθρωπική Αγορά που σκοπό έχει να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Η συμμετοχή σας στην Φιλανθρωπική αγορά θα συμβάλλει στο έργο του Συλλόγου μας που ως κύριο σκοπό έχει την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων των συνανθρώπων μας...

Περισσότερα...

 

Οι πρώτες φωτογραφίες απο την Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Νέες φωτογραφίες απο την Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, προστέθηκαν στην ενότητα φωτογραφίες. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Joomla Extensions Directory Listing