Τα νέα μας

H μεγάλη κλήρωση του αυτοικινήτου Peugeot 208 Business στα Δώρα Ψυχής

Screenshot 3152

Αγαπητοί μας,

Σας ενημερώνουμε ότι μεγάλη τυχερή της κλήρωσης ενός αυτοκινήτου Peugeot 208 Business, στα πλαίσια της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" του συλλόγου μας, αναδείχθηκε η ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΣΑΡΗ, κάτοχος του υπ΄αριθμ 2487 λαχνού.

Screenshot 1242

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που αγκάλιασαν με θέρμη και πίστη την εκδήλωση μας και τους σκοπούς της και συμπορεύτηκαν μαζί μας στα μονοπάτια της αγάπης και της προσφοράς στους πάσχοντες αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ευχόμαστε σε όλους, Χριστούγεννα χαράς, αναγέννησης, ειρήνης, αγάπης.


"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ"
Το Δ.Σ.

 

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ από το πρωί μέχρι το βράδυ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

 DDORAPSIXIS2019-d

 

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ από το πρωί μέχρι το βράδυ

με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

 

 

     Φέτος ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… χάρη σε σας… την αγάπη και την εμπειρία των χρόνων που πέρασαν… Το όνειρο των Χριστουγέννων και τη χαρά της δικής σας προσφοράς στους συνανθρώπους μας θα τα ζήσουμε φέτος μέσα σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη, ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα!

   Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι θα διαβάσουν και θα ακούσουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια με παραμυθάδες που θα έχουν να μας διηγηθούν πολλά και να μας ταξιδέψουν μαγικά. Aναλυτικά το πρόγραμμα που αφορά στους μικρούς μας φίλους θα έχει ως εξής:


Στη γιορτινή μας αγορά θα βρείτε:

   Χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις, μοναδικές χριστουγεννιάτικες μπάλες, υπέροχα γούρια και πολλά-πολλά στολίδια!   Τις ευφάνταστες υφασμάτινες δημιουργίες όπως σεντόνια, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια, υπέροχα τραπεζομάντηλα. και ποδιές με το λογότυπο του συλλόγου με την αξία του χειροποίητου και του μοναδικού…

Η κουζίνα μας θα έχει και σεφ!!!  

       Φέτος στα «Δώρα Ψυχής» αλλάζει και η κουζίνα μας! Ο εξαιρετικός σεφ του

«D΄Angelo» της Μυκόνου, Κώστας Χαντζούλης, θα ετοιμάσει για εσάς μοναδικά ιταλικά πιάτα και αρώματα και γεύσεις θα πλημμυρίσουν τον χώρο.    

      Συνεχίζοντας όμως την παράδοση θα έχουμε ρουμελιώτικες πίτες, ψωμί ζυμωτό, λάδι, ελιές, πολύ μεγάλη ποικιλία σε γλυκίσματα, κουλουράκια και μπισκότα, εξαιρετικά προϊόντα όπως χυλοπίτες, τραχανά και… όσπρια.   Ποικιλία μεγάλη κρασιών, τσίπουρου, λικέρ και μέλι.

   Θα μπορείτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το Kυριακάτικο φαγητό σας ή το καφεδάκι σας με την παρέα σας μέσα σ΄αυτό το χριστουγεννιάτικο σκηνικό ή ακόμη να το πάρετε μαζί σας.

 

«Μικρό Μοναστηράκι»

   Ελάτε να εξερευνήσετε και να μεταφερθείτε νοερά σε άλλες εποχές…. Στο «μικρό Μοναστηράκι» με τα χιλιάδες πράγματα….αντίκες και σύγχρονα αντικείμενα, βιβλία, παιχνίδια…και έπιπλα. Υπέροχα vintageαξεσουάρ. Ενισχύστε το «μικρό Μοναστηράκι μας» δωρίζοντας ότι δεν σας χρειάζεται στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Κάποιοι άλλοι θα τα επιλέξουν και θα τα χαρούν πολύ!

1111

2222

33333

«Γούρι Αγάπης»

   Θα βρείτε το υπέροχο γούρι του συλλόγου για το έτος 2020 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΚΡΟΝΤΗΡΑ ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται στους τυχερούς της Λαχειοφόρου αγοράς μας προσφορές των επιχειρηματιών της πόλης μας, όπως κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, βιβλία, καθώς επίσης ταξίδια σε καταπληκτικού προορισμούς ξενοδοχεία και ξενώνες.

Το μεγάλο δώρο – PEUGEOT 208

    Ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη και των Μ.Μ.Ε. θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 208 (1.2 82 hp Business)στο τέλος της εκδήλωσης. Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου στην πλατείαΠάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Αντιπροσωπεία ΚΑΡΕΛΛΗΣ και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά (οδός Καποδιστρίου) Ανδρεαδέλλης Παναγιώτης-Οπτικά Πλατεία Πάρκου 20.

Τιμή λαχνού 5 ευρώ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Peugeot Autocar Karellis.

   Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας γνωρίζουμε ότι θα γίνεται δωρεάν μεταφορά,   από τις 11 το πρωί και κάθε ώρα μέχρι στις 7 το απόγευμα,   από το κατάστημα Publicτης Πλατείας Πάρκου προς το κτήμα ΠΑΣΙΑΚΟΥ.

Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας!

 
 

Έναρξη δραστηριοτήτων Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» - Χειμώνας 2019

Untitl2ed-2

 

 

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ για τον χειμώνα του 2019 και σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράστασή σας στο έργο μας. 

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

 


 

21/10 Δευτέρα Ορφανοτροφείο Θηλέων Ώρα 6.00 μ.μ.

Κατανυκτική αρτοκλασία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων θα σας περιμένει ζεστός καφές ή μυρωδάτο τσάι με σπιτικές λιχουδιές.

 

 


 

 

8/12 Κυριακή Κτήμα ΠΑΣΙΑΚΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ από το πρωί μέχρι το βράδυ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Φέτος ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… χάρη σε σας… την αγάπη και την εμπειρία των χρόνων που πέρασαν…
Το όνειρο των Χριστουγέννων και τη χαρά της δικής σας προσφοράς στους συνανθρώπους μας θα τα ζήσουμε φέτος μέσα σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη, ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι θα διαβάσουν και θα ακούσουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια με παραμυθάδες που θα έχουν να μας διηγηθούν πολλά και να μας ταξιδέψουν μαγικά.

Στη γιορτινή μας αγορά θα βρείτε:

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις, μοναδικές χριστουγεννιάτικες μπάλες, υπέροχα γούρια και πολλά πολλά στολίδια!

Τις ευφάνταστες υφασμάτινες δημιουργίες όπως σεντόνια, μαξιλαροθήκες,
μαξιλάρια, υπέροχα τραπεζομάντηλα. και ποδιές με το λογότυπο του συλλόγου με την αξία του χειροποίητου και του μοναδικού…

Η κουζίνα μας θα εχει και σεφ!!!

Φέτος στα «Δώρα Ψυχής» αλλάζει και η κουζίνα μας! Ο εξαιρετικός σεφ του «D΄Aggelo» της Μυκόνου, Κώστας Χαντζούλης, θα ετοιμάσει για εσάς μοναδικά ιταλικά πιάτα!


Συνεχίζοντας όμως την παράδοση θα έχουμε ρουμελιώτικες πίτες, ψωμί ζυμωτό, λάδι, ελιές, πολύ μεγάλη ποικιλία σε γλυκίσματα, κουλουράκια και μπισκότα, εξαιρετικά προϊόντα όπως χυλοπίτες, τραχανά και… όσπρια. Ποικιλία μεγάλη κρασιών, τσίπουρου, λικέρ και μέλι.
Θα μπορείτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το φαγητό η το καφεδάκι σας μέσα σ΄αυτό το χριστουγεννιάτικο σκηνικό ή ακόμη να το πάρετε μαζί σας

«Μικρό Μοναστηράκι»
Ελάτε να εξερευνήσετε και να μεταφερθείτε νοερά σε άλλες εποχές…. Στο «μικρό Μοναστηράκι» με τα χιλιάδες πράγματα….αντίκες και σύγχρονα αντικείμενα, βιβλία, παιχνίδια…και έπιπλα. Υπέροχα vintage αξεσουάρ. Ενισχύστε το «μικρό Μοναστηράκι μας» δωρίζοντας ότι δεν σας χρειάζεται στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Κάποιοι άλλοι θα τα επιλέξουν και θα τα χαρούν πολύ!

«Γούρι Αγάπης»
Θα βρείτε το υπέροχο γούρι του συλλόγου για το έτος 2020 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΚΡΟΝΤΗΡΑ ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται στους τυχερούς της Λαχειοφόρου αγοράς μας προσφορές των επιχειρηματιών της πόλης μας, όπως κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, βιβλία, καθώς επίσης ταξίδια σε καταπληκτικού προορισμούς ξενοδοχεία και ξενώνες.

Το μεγάλο δώρο – PEUGEOT 208

Ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη και των Μ.Μ.Ε. θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 208 (1.2 82 hp Business)στο τέλος της εκδήλωσης. Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Αντιπροσωπεία ΚΑΡΕΛΛΗΣ και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά (οδός Καποδιστρίου) Ανδρεαδέλλης Παναγιώτης-Οπτικά Πλατεία Πάρκου 20.


Τιμή λαχνού 5 ευρώ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Peugeot Autocar Karellis.

 AFISA 2019 ΟΚ

AFISA 2019 zzzz 


 

 

 

 

 

 

Γιορτάζουμε τη Μητέρα με την παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΜΑ - Κυριακή 12 Μαΐου

zzzzz

 

O Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, θα γιορτάσουν την μητέρα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Μαΐου το πρωί στις 11.30.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΜΑ των  Ελέν Ντελφόρζ και Κεντέν Γκρεμπάν του εκδοτικού οίκου Φουρφούρι σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Επίπεδο.

 

Συμμετέχουν:

  • Αναστασία Φρόντζου-Χρηστίδη Σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού και Οικογένειας, Β.Α. Ψυχολογίας, Επιστ. Συνεργάτης Μ.Ε.Υ. Β΄Παιδ/κής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσ/μείο Παίδων "Π.&Α. Κυριακού" 
  • Ομάδα αφήγησης "Ιστορίες με τ΄Αδράχτι"
  • Μουσικό Σχολείο Λαμίας με τη βραβευμένη χορωδία AlBaTros

Yπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Παπαποστόλου (μαέστρος), πιάνο Εμμανουέλλα Μαυρή 

  • Χορωδία 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας 

 

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου λουλούδια και όμορφες συνθέσεις θα διατίθενται από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον ΄Ανθρωπο», προσφορά ανθοπωλείων και φυτωρίων.

 

Σας περιμένουμε όλους σ΄αυτή τη γιορτή αγάπης και προσφοράς στη ΜΑΝΑ!!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

Joomla Extensions Directory Listing