Τα νέα μας

Δελτίο Τύπου: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Screenshot 3


Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και η αυλαία θα πέσει στις 9.00 το βράδυ.

 

Την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χειροποίητα στολίδια, συνθέσεις, γούρια, ημερολόγια,   κ.λ.π.  Θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.)  Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

Για τρίτη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» θα διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για το  2016,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Πολλά δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα:  υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (στη  Μύκονο, στο Μεγάλο και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στην Καστοριά και εκδρομή αξίας 200 ευρώ). Ακόμα στην ΤΟΜΠΟΛΑ θα κληρωθούν: κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά θα κλείσει με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου OPELCORSA 5  1,3 cc diesel/3drενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη.  Λαχνοί για το αυτοκίνητο διατίθενται στον χώρο της έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά και Ευθυμίου Κατερίνα, γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου).  Η τιμή του λαχνού είναι και φέτος 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η Α.Ε.  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ.

 

Θα περιμένουμε τις προσφορές στα γραφεία του συλλόγου μας Διάκου 24, τηλ. Επικοινωνίας 22310-38539. 

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

 

                                                Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

 

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" 2015

SYN

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

Με πολύ αγάπη και αίσθημα βαθειάς ευγνωμοσύνης, απευθυνόμαστε και πάλι σε εσάς, ικέτες της πολύτιμης και πολυεπίπεδης στήριξης του έργου μας, ενός έργου που με τη συνδρομή σας για έντεκα ολόκληρα χρόνια, κατοχυρώθηκε, ως ένας πυλώνας αγάπης, αλληλεγγύης, στήριξης και ελπίδας των αναξιοπαθούντων δεινά πια συνανθρώπων μας.

Απλώνουμε και φέτος το χέρι μας στους συνανθρώπους μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο ελπίδας. Με ευγνωμοσύνη σας απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σας στο έργο μας και την προσπάθεια μας, πράγμα για το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιες.

«Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία»

Θα περιμένουμε τις προσφορές σας στα γραφεία του Συλλόγου μας (Διάκου 24, τηλ. 22310 38539), Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11.00-1.00 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε είδη, που θα μπορούσατε να προσφέρετε ώστε να διατεθούν την ημέρα εκείνη προς τους συμπολίτες μας.

SYN2

 

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Μαίρη Δούμα, Πρόεδρος
Μαρία Κουτροζή, Αντιπρόεδρος
Σοφία Γίτσα-Ασημακοπούλου, Γραμματέας
Νίκη Δράκου, Ταμίας
Μαρία Παναγοπούλου, Μέλος
Χρυσούλα Αδάμ, Μέλος
Κατερίνα Σχίζα-Χαλεπλή, Μέλος

 

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015

 

sts

 

Λαμία 9/10/2015

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

Mε πολύ αγάπη και αισθήματα βαθειάς ευγνωμοσύνης, απευθυνόμαστε και πάλι σ’ εσάς, ικέτες της πολύτιμης  και  πολυεπίπεδης στήριξης του έργου μας, ενός έργου που με τη  συνδρομή σας,  για έντεκα ολόκληρα χρόνια,  κατοχυρώθηκε,  ως ένας πυλώνας αγάπης, αλληλεγγύης, στήριξης και ελπίδας των αναξιοπαθούντων , δεινά  πια, συνανθρώπων μας.

Απλώνουμε και φέτος το χέρι μας στους συνανθρώπους μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και ελπίδας.

Με ευγνωμοσύνη σας απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσής σας στους στόχους και το έργο της συλλογικής προσπάθειας όλων , πράγμα για το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιες.

 


 

Δευτέρα 19/10/2015
Ορφανοτροφείο Θηλέων  Ώρα 6.30 μ.μ.

Κατανυκτική αρτοκλασία  στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου,  στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.  Στη συνέχεια σας περιμένουμε για ένα ζεστό καφέ ή μυρωδάτο τσάι με σπιτικές λιχουδιές και …. υπέροχα δώρα, σ’ένα περιβάλλον Αγάπης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Θηλέων.
Με την ευγενική συμμετοχή και χορηγία του καταστήματος THE BODY SHOP.


 

Kυριακή 8/11/2015
Ολοήμερη εκδρομή: Μουσείο Θερμοπυλών - Ανάβρα - Καμένα  Βούρλα
Ώρα αναχώρησης: 11.00π.μ. π.μ. Πλατεία Πάρκου - Eurobank

Επίσκεψη και ξενάγηση στο  Μουσείο Θερμοπυλών όπου παρουσιάζεται σε τρισδιάστατη προβολή η μάχη των Θερμοπυλών.  Θα ανακαλύψουμε το περίγραμμα των Περσικών πολέμων με τις διαδραστικές επιφάνειες. Το υλικό είναι  επιστημονικά επιμελημένο από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Αν ο καιρός το επιτρέψει, θα επισκεφθούμε το πεδίο της μάχης και  το Μνημείο του Λεωνίδα, έργο  του  γλύπτη Βάσου Φαληρέα και το λόφο Κολωνού   που  ήταν το σημείο που έγινε η τελευταία σκηνή της μάχης.


Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ορεινό χωριό Ανάβρα απ΄όπου θα θαυμάσουμε ένα μοναδικό τοπίο που ατενίζει προς το  Μαλιακό και την Εύβοια.  Η Ανάβρα βρίσκεται ανάμεσα στις Θερμοπύλες και τη Μενδενίτσα, δύο περιοχές με έντονη ιστορική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού.  Επιστρέφοντας ….. θάλασσα! Περίπατος και καφεδάκι στην όμορφη λουτρόπολη, τα Καμένα Βούρλα.


Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ. (Στην τιμή περιλαμβάνεται : η μετάβαση και επιστροφή, η είσοδος  και ξενάγηση στο Μουσείο καθώς επίσης το φαγητό και το κρασάκι). Δηλ. συμμετοχής: Μ. Παναγοπούλου 6974931895, Λ. Πετροπούλου 6973533922, Ζωή Ταξίδη 6972282833.Πέμπτη 10/12/2015

Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ - 'Ωρα  8π.μ. -  9 μ.μ.
ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ.


Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων. Ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα Φιλανθρωπίας και Αλληλεγγύης χάρη .… σε ΣΑΣ!
Μέσα σε μια όμορφη  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται προς πώληση : Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, γιρλάντες, συνθέσεις, μοναδικά χειροποίητα στολίδια, καθώς επίσης μπάλες, κεριά  και υπέροχα γούρια.  Θα θαυμάσετε τα εργόχειρα….τις υφασμάτινες δημιουρ-γίες (υπέροχα μαξιλάρια, μοναδικά τραπεζομάντηλα, πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, ποδιές  κ.ά.).


Η κουζίνα μας ευφάνταστη…. ελληνική παραδοσιακή …. μοναδική! Δεκάδες γλυκισμάτων  σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών.


Με τη δημιουργία και φροντίδα των μελών και φίλων του συλλόγου μας , σχολείων, κοινωνικών δομών κ.α.
Με χαρά θα εξερευνήσετε …. και θα ανακαλύ-ψετε τους  μεγάλους  και μικρούς θησαυρούς που κρύβο-νται στο  μεγάλο «γιουσουρούμ»  που θα έχει στηθεί για σας.


Θα βρείτε το υπέροχο  Γούρι  του συλλόγου μας για το έτος 2016,  ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΚΡΟΝΤΗΡΑ.
Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης: ταξίδια σε καταπληκτι-κoύς  προορισμούς και   διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και ξενώνες. Υπέροχα κοσμήματα , ρούχα και αξεσουάρ, είδη δώρων, είδη σπιτιού   κ.ά., προσφορές και δωρεές των ευγενών επιχειρηματιών  και εμπόρων  που στηρίζουν το έργο του συλλόγου σε κάθε κάλεσμα συμμετοχής.
Στο τέλος της εκδήλωσης ενώπιον της Συμβολαιο-γράφου      κ. Ελένης Τσιγκόλη  και των ΜΜΕ θα κληρωθεί το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ: ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας,  το OPEL CORSA 5, 1,3 cc/diesel/3dr. Τιμή λαχνού 5 ευρώ.


Λαχνοί θα διατίθενται στην πλατεία Πάρκου ( τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου), στα καταστήματα: Παπαδη-μητρόπουλoς-Οπτικά (Καποδιστρίου), Ευθυμίου Κατερίνα- είδη δώρων (πλατεία Πάρκου), στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε και στο Σύλλογό μας.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

 

Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας!

 

 

Την Κυριακή 10 Μαΐου γιορτάζουμε τη Μητέρα στην πλ. Ελευθερίας

a91e881152be13e94ea92cc790af9fea L

Ο Φιλανθρωπικός μας σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» γιορτάζει τη Κυριακή 10 Μαΐου το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας τη «ΜΗΤΕΡΑ» και διοργανώνει γιορτή χαράς και αγάπης σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύπλευρη προσφορά της!

Το κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας θα στολιστεί με υπέροχα λουλούδια, ευγενική και συγκινητική προσφορά Ανθοπωλών και φυτωρίων.

Οι μικροί μας φίλοι θα πειραματιστούν με υλικά και θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό στολίδι, δώρο έκπληξη για τη Μητέρα υπό την καθοδήγηση των δασκάλων των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων, θα παρακολουθήσουν το Κουκλοθέατρο Λαμίας με την Τασούλα Ξηρομερίτου καθώς και τη μουσικοχορευτική συμμετοχή τμήματος της σχολής «Salute»

Kαι θα σας περιμένουν πολλές πολλές  εκπλήξεις!

SYN MITERA 2015

 

Joomla Extensions Directory Listing