Τα νέα μας

Κληρώθηκε το μεγάλο δώρο από τον Συν στον Άνθρωπο – Δείτε ποιος κέρδισε το Opel Corsa στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ"

IMG 19591

Το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Συν στον Άνθρωπο, καθώς το επιτυχημένο bazaar ακολούθησε η κλήρωση ενός αυτοκινήτου Opel Corsa.

Ο τυχερός λαχνός που κληρώθηκε είναι το Νο 4203 με κάτοχο τον κ. Μιλτιάδη Αντωνόπουλο. Τον λαχνό τράβηξε ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος στην κλήρωση που έγινε ενώπιον της Συμβολαιογράφου κας Τσιγκόλη στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου γίνεται κάθε χρόνο η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" από το "Συν στον Άνθρωπο".

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ οι πολίτες της Λαμίας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.

Και φέτος ο κόσμος στήριξε το έργο του Συλλόγου και εκτός των άλλων αγόρασαν και πάρα πολλούς λαχνούς για OPEL CORSA 1,3 cc, diesel, της εταιρίας Ντουλάκης ΑΕ, που ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός της Φιλανθρωπικής Αγοράς.

Δείτε το βίντεο και τα ρεπορτάζ όπως καλύφθηκαν από τοπικά ΜΜΕ:

Περισσότερα...

 

Το "Little Woman’s Club" στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του «Συν στον Άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 Το "Little Woman’s Club" στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του «Συν στον Άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Οι όμορφες μαζορέτες του "Little Woman’s Club", έδωσαν άλλο χρώμα στο κέντρο της πόλης και ενίσχυσαν τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου για το Opel Corsa που θα κληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου στη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής".

Το OPEL CORSA 5, 1,3 cc/diesel/3dr, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5€ ΜΟΝΟ!!!  Ταυτόχρονα συμμετέχεις στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που για 11η συνεχή χρονιά φέτος, απλώνουν το χέρι στον Συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Για όσους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις χορευτικές φιγούρες από τις μαζορέτες του "Little Woman’s Club".

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε βίντεο με τα χορευτικά από τις μαζορέτες του"Little Woman’s Club"

 

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Screenshot 3


Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και η αυλαία θα πέσει στις 9.00 το βράδυ.

 

Την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χειροποίητα στολίδια, συνθέσεις, γούρια, ημερολόγια,   κ.λ.π.  Θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.)  Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

Για τρίτη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» θα διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για το  2016,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Πολλά δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα:  υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (στη  Μύκονο, στο Μεγάλο και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στην Καστοριά και εκδρομή αξίας 200 ευρώ). Ακόμα στην ΤΟΜΠΟΛΑ θα κληρωθούν: κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά θα κλείσει με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου OPELCORSA 5  1,3 cc diesel/3drενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη.  Λαχνοί για το αυτοκίνητο διατίθενται στον χώρο της έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά και Ευθυμίου Κατερίνα, γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου).  Η τιμή του λαχνού είναι και φέτος 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η Α.Ε.  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ.

 

Θα περιμένουμε τις προσφορές στα γραφεία του συλλόγου μας Διάκου 24, τηλ. Επικοινωνίας 22310-38539. 

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

 

                                                Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

 

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" 2015

SYN

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

Με πολύ αγάπη και αίσθημα βαθειάς ευγνωμοσύνης, απευθυνόμαστε και πάλι σε εσάς, ικέτες της πολύτιμης και πολυεπίπεδης στήριξης του έργου μας, ενός έργου που με τη συνδρομή σας για έντεκα ολόκληρα χρόνια, κατοχυρώθηκε, ως ένας πυλώνας αγάπης, αλληλεγγύης, στήριξης και ελπίδας των αναξιοπαθούντων δεινά πια συνανθρώπων μας.

Απλώνουμε και φέτος το χέρι μας στους συνανθρώπους μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο ελπίδας. Με ευγνωμοσύνη σας απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σας στο έργο μας και την προσπάθεια μας, πράγμα για το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιες.

«Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία»

Θα περιμένουμε τις προσφορές σας στα γραφεία του Συλλόγου μας (Διάκου 24, τηλ. 22310 38539), Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11.00-1.00 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε είδη, που θα μπορούσατε να προσφέρετε ώστε να διατεθούν την ημέρα εκείνη προς τους συμπολίτες μας.

SYN2

 

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Μαίρη Δούμα, Πρόεδρος
Μαρία Κουτροζή, Αντιπρόεδρος
Σοφία Γίτσα-Ασημακοπούλου, Γραμματέας
Νίκη Δράκου, Ταμίας
Μαρία Παναγοπούλου, Μέλος
Χρυσούλα Αδάμ, Μέλος
Κατερίνα Σχίζα-Χαλεπλή, Μέλος

 

 

Joomla Extensions Directory Listing