Τα νέα μας

«Συν στον Άνθρωπο» - Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Στις 22 Οκτωβρίου συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 15Ης Οκτωβρίου.

 

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Πρόεδρος                 Δούμα Μαίρη

Αντιπρόεδρος           Φρόντζου Αναστασία

Γραμματέας              Σούλη Αδάμ

Ταμίας                     Κασαρά Κωνσταντίνα

Μέλος                      Κουτροζή Μαρία

Μέλος                      Σταυρογιάννη Γιώτα

Μέλος                      Φλώρου Εύη

 

Ελεγκτική Επιτροπή

Ρετζοπούλου Λεμονιά

Κουτσοβούλου Αθηνά

Νέλλα Εύη                         

 

Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020  και από ώρα 10.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Διάκου 24, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν σαν υποψήφια μέλη του Δ.Σ. ή της Ελεγκτικής Επιτροπής παρακαλούνται μέχρι και 9/10 να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 8/10 και ώρες 11.00-13.00 και 6-8 μ.μ. και την Παρασκευή 9/10 και ώρες 11-13.00 το πρωί.

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί το πρωτόκολλο προστασίας για τον covid-19.

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία των αρχαιρεσιών είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της πορείας και του έργου του συλλόγου μας και παρακαλούμε θερμά προς τούτο.

 

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.

Μ΄ακούς;
Οι δρόμοι όλης της γης βγαίνουνε στην καρδιά μου.
Μην ξεχαστείς. Τ΄ακούς;
Να΄ρθεις!

Νικηφόρος Βρεττάκος

 

 

 

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .. «Όλοι είμαστε εδώ παρόντες και δυνατοί»

 

IMG 54181

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .. «Όλοι είμαστε εδώ παρόντες και δυνατοί»

Φέτος δεν θα σμίξουμε στη Πασχαλιάτικη αγορά μας «Ω γλυκύ μου έαρ».

Θα ανταμώσουμε όμως με τη σκέψη μας, τη δύναμη της ψυχής μας και τη θέληση να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ μας με έργα και με πράξεις τη στήριξη και τη προσφορά στο δοκιμαζόμενο κοινωνικό σύνολο και στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Θα απλώσουμε και πάλι το χέρι μας για να συνεχίσουμε τους κρίκους της αλυσίδας της αγάπης και της αλληλεγγύης και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ηθικά και υλικά το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας που με αυτοθυσία δίνει τη μάχη για την επιβίωσή μας!

Κοιτάζουμε πίσω μας με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με πολύ αγάπη!

Η Σταυρική θυσία του Θεανθρώπου φέρνει το φως της συνέχειας, το φως της κανονικότητας, το φως της χαράς και της δημιουργίας, το φως της ελπίδας και το μήνυμα ότι «ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ» !

 

 

 

Δωρεά αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Λαμίας

 

 

syn-menoumespiti4

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ εν όψει της μεγάλης ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης που η πατρίδα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα διέρχεται λόγω της πανδημίας του covid-19, αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλει για την κάλυψη αναγκών της Πνευμονολογικής κλινικής, της ΜΕΘ, της ΜΑΦ του Νοσοκομείου μας η όπου άλλου απαιτηθεί με τη δωρεά ενός σύγχρονου φορητού αναπνευστήρα τύπου CWH-2010 του οίκου CHENWEI αξίας 10.000€.

Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας στις προσπάθειες που καταβάλετε όλοι για την εύρυθμη καλή λειτουργία του, καθώς και στην Πανελλήνια και Παγκόσμια Ιατρική και Νοσηλευτική κοινότητα για την ανεκτίμητη επιστημονική και διανθρώπινη προσφορά Σας!

Είμαστε υπερήφανοι και Ευχαριστούμε θερμά όλους ΕΣΑΣ που με τη δική σας συμπαράσταση και προσφορά συμβάλετε ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη προσπάθεια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου

Με τιμή
Το Δ.Σ

 
 

Joomla Extensions Directory Listing