Τα νέα μας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν Στον Άνθρωπο»

syn-logo2017b

Aπό τις εκλογές του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

Μαίρη Δούμα, Πρόεδρος,

Παναγοπούλου Μαρία , Αντιπρόεδρος

Γίτσα Σοφία, Γραμματέας

Δράκου Ανδρονίκη, Ταμίας

Αδάμ Χρυσούλα, Μέλος

Ζιώγα Hλιάνα, Μέλος

Σχίζα Κατερίνα, Μέλος

Ελεγκτική Επιτροπή:

Ρεντζοπούλου Λεμονιά

Κουτσοβούλου Αθηνά

Χιώτη Σταυρούλα

 

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» το Σάββατο και την Κυριακή 8-9/4/2017

oglikimouear-2017

Διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» το Σάββατο του Λαζάρου  8/4/2017 ώρα 9π.μ.-8μ.μ. και Κυριακή των Βαΐων 9/4/2017 ώρα 11π.μ.-8μ.μ.

Η δήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ».  Φέτος για την καλύτερη διοργάνωση και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, η διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ» θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ».

Υπέροχα χειροποίητα διακοσμητικά αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι από τους καλλιτέχνες της πόλης μας…


Σ΄ ένα Πασχαλιάτικο σκηνικό θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε και να διαλέξετε τις Πασχαλιάτικες λαμπάδες σας από μια μεγάλη, πρωτότυπη και αξεπέραστη συλλογή!


Επίσης  θα θαυμάσετε υπέροχα είδη πασχαλιάτικης  διακόσμησης,  συνθέσεις , στεφάνια, λουλούδια, κλπ , θα δείτε τα λευκά χειροποίητα  είδη (πασχαλιάτικα τραπεζομάντηλα!!!  κ.ά.).


Θα απολαύσετε και θα γευθείτε από την ευφάνταση Ρουμελιώτικη παραδοσιακή κουζίνα  μπακαλιάρο σε διάφορες εκδοχές, σουπιές με χόρτα, θαλασσινά, πολλές πίτες, ψωμί ζυμωτό  και μια μεγάλη ποικιλία από κουλουράκια λαμπριάτικα και νηστίσιμα, τσουρέκια, κέικ, χαλβάδες κ.ά.


Σας περιμένουμε όλους με την οικογένειά σας,  τα βαφτιστήρια και τους φίλους σας να έρθετε σ΄αυτή την πανέμορφη πασχαλιάτικη φιλανθρωπική αγορά για να κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.  «Γιατί κανένας δεν δικαιούται να ευτυχεί μόνος του».

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

1111dsadsadsa232323

 

 

Δ.Τ. συλλόγου: Εκδήλωση με θέμα "Ο ρόλος της γυναίκας στην Ορθόδοξη Εκκλησία" & Κάλεσμα στις εκλογές της Τρίτης 14/3

«Συν στον Άνθρωπο» Εκδήλωση τη Δευτέρα, εκλογές την Τρίτη
 
Την Δευτέρα 6/3/2017 στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Σκληβανιώτου 5) , ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"  σας προσκαλεί σε απογευματινό καφέ ή τσάι με νηστίσιμα εδέσματα.  Η Κατερίνα Σχίζα-Χαλεπλή, Θεολόγος MSc Φιλοσοφίας, θα αναδείξει με ομιλία της το επίκαιρο θέμα "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ". 
 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μέρος της Βυζαντινής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας με την κ. Ελένη Οικονόμου, καθηγήτρια πιάνου και την κ. Πέπη Παπαμίχου,  καθηγητρια Φλάουτου. 

prosklisissis
 
Την Τρίτη 14/3/2017 από τις 11 το πρωί μέχρι στις 7 το απόγευμα θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και  της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.  Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, Διάκου 24, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού. 
 
Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν σαν υποψήφια μέλη του Δ.Σ. ή της Ελεγκτικής Επιτροπής παρακαλούνται μέχρι 8/3 να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ.  Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στις εν λόγω διαδικασίες. 
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 


 
 

Δείτε φωτογραφίες από το Αποκριάτικο πάρτι του «Συν στον Άνθρωπο»

Δείτε φωτογραφίες από το Αποκριάτικο πάρτι

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ στον Άνθρωπο» στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και με την ευκαιρία των Αποκρεών, διοργάνωσε ένα πολύ πετυχημένο παιδικό αποκριάτικο πάρτι, χθες Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς»,  στη Λαμία.

Η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για όλα τα παιδιά και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Τα πιτσιρίκια ντυμένα με αποκριάτικες στολές χάρηκαν το παιχνίδι, τη μουσική και το χορό στο πάρτι του συλλόγου.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, μέχρι αργά το βράδυ, η αίθουσα του ξενοδοχείου "Σαμαράς" πλημμύρισε από παιδικές χαρούμενες φωνές. Κουκλοθέατρο, χορός από τις σχολές «Εν Κινήσει» και «Little Woman’s Club», μουσικοκινητικά παιχνίδια, αποκριάτικες κατασκευές και face painting, έκαναν τους πιο γλυκούς καρναβαλιστές ευτυχισμένους!

Δείτε φωτογραφίες...

syn-42

syn-43

syn-44

syn-45

syn-46

syn-47

syn-48

syn-49

syn-50

syn-51

syn-52

syn-53

syn-54

syn-55

syn-56

syn-57

syn-58

syn-59

syn-60

syn-61

 

syn-20

syn-21

syn-22

syn-23

syn-24

syn-25

syn-26

syn-27

syn-28

 

Φώτο: Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος (twoclicks.gr)

 

Joomla Extensions Directory Listing