Τα νέα μας

Ευχαριστήριο Συλόγου για τα Δώρα Ψυχής

Screenshot 3

«Κατά  την κλήρωση της 10ης Δεκεμβρίου, ο αριθμός  λαχνού  4203,  ανέδειξε το συμπολίτη μας  Μιλτιάδη Αντωνόπουλο μεγάλο τυχερό του  αυτοκινήτου  μάρκας OPEL,  τύπου CORSA  Diesel.  

O  Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, αισθάνεται ως εύνοια της τύχης και Θεία Χάρη, την ένθερμη και ολόψυχη συμπαράσταση της Εκκλησίας,  όλων των Πολιτειακών  φορέων, των Μ.Μ.Ε, και των πολιτών στο έργο που επιτελεί.  Ενα έργο το οποίο με όλους μαζί θα συνεχίσει, με όραμα και σκοπό την άμβλυνση του πόνου και της αναξιοπάθειας συνανθρώπων μας και κοινωνικών ομάδων.

Με την κατάθεση των θερμών ευχαριστιών,

Ευχόμαστε ολόψυχα Χριστούγεννα Χαράς, Υγείας, Ειρήνης, Δημιουργίας, Ψυχικής Ανάτασης. Χριστούγεννα-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ».                                                                              

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

Κληρώθηκε το μεγάλο δώρο από τον Συν στον Άνθρωπο – Δείτε ποιος κέρδισε το Opel Corsa στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ"

IMG 19591

Το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Συν στον Άνθρωπο, καθώς το επιτυχημένο bazaar ακολούθησε η κλήρωση ενός αυτοκινήτου Opel Corsa.

Ο τυχερός λαχνός που κληρώθηκε είναι το Νο 4203 με κάτοχο τον κ. Μιλτιάδη Αντωνόπουλο. Τον λαχνό τράβηξε ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος στην κλήρωση που έγινε ενώπιον της Συμβολαιογράφου κας Τσιγκόλη στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου γίνεται κάθε χρόνο η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" από το "Συν στον Άνθρωπο".

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ οι πολίτες της Λαμίας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.

Και φέτος ο κόσμος στήριξε το έργο του Συλλόγου και εκτός των άλλων αγόρασαν και πάρα πολλούς λαχνούς για OPEL CORSA 1,3 cc, diesel, της εταιρίας Ντουλάκης ΑΕ, που ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός της Φιλανθρωπικής Αγοράς.

Δείτε το βίντεο και τα ρεπορτάζ όπως καλύφθηκαν από τοπικά ΜΜΕ:

Περισσότερα...

 

Το "Little Woman’s Club" στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του «Συν στον Άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 Το "Little Woman’s Club" στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του «Συν στον Άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Οι όμορφες μαζορέτες του "Little Woman’s Club", έδωσαν άλλο χρώμα στο κέντρο της πόλης και ενίσχυσαν τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου για το Opel Corsa που θα κληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου στη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής".

Το OPEL CORSA 5, 1,3 cc/diesel/3dr, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5€ ΜΟΝΟ!!!  Ταυτόχρονα συμμετέχεις στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που για 11η συνεχή χρονιά φέτος, απλώνουν το χέρι στον Συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Για όσους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις χορευτικές φιγούρες από τις μαζορέτες του "Little Woman’s Club".

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε βίντεο με τα χορευτικά από τις μαζορέτες του"Little Woman’s Club"

 

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Screenshot 3


Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και η αυλαία θα πέσει στις 9.00 το βράδυ.

 

Την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χειροποίητα στολίδια, συνθέσεις, γούρια, ημερολόγια,   κ.λ.π.  Θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.)  Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

Για τρίτη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» θα διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για το  2016,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Πολλά δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα:  υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (στη  Μύκονο, στο Μεγάλο και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στην Καστοριά και εκδρομή αξίας 200 ευρώ). Ακόμα στην ΤΟΜΠΟΛΑ θα κληρωθούν: κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά θα κλείσει με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου OPELCORSA 5  1,3 cc diesel/3drενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη.  Λαχνοί για το αυτοκίνητο διατίθενται στον χώρο της έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά και Ευθυμίου Κατερίνα, γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου).  Η τιμή του λαχνού είναι και φέτος 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η Α.Ε.  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ.

 

Θα περιμένουμε τις προσφορές στα γραφεία του συλλόγου μας Διάκου 24, τηλ. Επικοινωνίας 22310-38539. 

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

 

                                                Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

 

 

Joomla Extensions Directory Listing