Τα νέα μας

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» την Παρασκευή και το Σάββατο 3-4/4/2015

 

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά του συλλόγου ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Παρασκευή 3/4/2015 ώρα 9 π.μ. – 9μ.μ. και Σάββατο 4/4/2015 (του Λαζάρου) ώρα 8 π.μ.-2μ.μ. στην Πλατεία Πάρκου.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση και φέτος της Πασχαλιάτικης Φιλανθρωπικής αγοράς «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ» την Παρασκευή 3/4/2015 από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και το Σάββατο 4/4/2015 (του Λαζάρου) από 8 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου της πόλης μας.


Θα διατίθενται προς πώληση:


Λαμπάδες χειροποίητες, υπέροχες, ιδιαίτερες, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για μικρούς και μεγάλους, λαμπάδες με το γούρι του συλλόγου φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά.  Επίσης ζωγραφισμένες στο χέρι λαμπάδες φιλοτεχνημένες από τους καταξιωμένους ζωγράφους Νίκη Βλάχου και Γιάννη Χριστόπουλο.


Πασχαλιάτικες συνθέσεις και όμορφα διακοσμητικά.
Λευκά είδη (εργόχειρα, τραπεζομάντηλα για το γιορτινό Πασχαλιάτικο τραπέζι, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ποδιές κ.ά.)  εξαιρετικής ποιότητας όλα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι!


Παραδοσιακά φαγητά (τηγανητός μπακαλιάρος της ώρας, σουπιές με χόρτα, γίγαντες κ.ά. πίτες, καθώς επίσης γλυκά του κουταλιού, κουλουράκια, τσουρέκια, κέικ κ.ά.) φτιαγμένα με υλικά Α΄ποιότητας και με τις καλύτερες συνταγές.


Στην εκδήλωση συμμετέχει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Αρρένων) με Αγιογραφίες (έργα των παιδιών).


Η ευγενική σας συμμετοχή είναι πολύ σημαντική για το έργο του συλλόγου μας!

 

«Γίνετε πρεσβευτές του έργου του συλλόγου μας και συμμέτοχοι στην εθελοντική προσφορά».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Πρόσκληση για το ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ την Κυριακή 08/02/2015

Screenshot 2

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" σας προσκαλεί σε ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 από τις 11.00 - 15.00 και 17.00-20.00 στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ

Συμμετέχουν το  Κουκλουθέατρο Λαμίας, η Παιδική Σκηνή «Ονειροβάτες» με «θεατροκαμώματα» και «τρελομασκαρέματα» θεατρικό παιχνίδι-εμψύχωση μασκαράδων, χορό και τραγούδι,  το κατάστημα καλλυντικών The Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, το νηπιαγωγείο Λαμίας ΖΩΓΡΑΦΙΑ, το γυμναστήριο-σχολή χορού  ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ απασχολώντας τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Εκεί  θα παρευρίσκονται  οι καταξιωμένοι ζωγράφοι Γιάννης Χριστόπουλος και Νίκη Βλάχου  οι οποίοι θα μάθουν τα παιδιά να κατασκευάζουν μάσκες και αποκριάτικα καπέλα και θα ζωγραφίζουν με τα παιδιά τις Απόκριες. Παράλληλα θα γίνεται  μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν λιχουδιές και στους συνοδούς καφές ή τσάι.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΟΠΤΙΚΑ- ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

 

Screenshot 3

 

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων - Άνοιξη 2015

224ae51d0c566e5c5d2fc6fd17b6b7b1 L

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του συλλόγου για την Άνοιξη 2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Ο τυχερός που κέρδισε το Opel Adam στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την κλήρωση

tts

 

Ο Παναγιώτης Στεφανής, άνεργος και πατέρας 3 παιδιών, είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το OPEL ADAM στα φετινά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» - Η τύχη χαμογέλασε για δεύτερη φορά στην ίδια οικογένεια, αφού πέρυσι το αυτοκίνητο κέρδισε ο πατέρας του Ευθύμιος Στεφανής.

Ο τυχερός νικητής δήλωσε, «Όταν με πήρατε τηλέφωνο δεν το πίστευα. Είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Μέχρι τώρα πίστευα ότι είμαι πολύ άτυχος. Από δω και πέρα νομίζω ότι αρχίζει να μου χαμογελά η τύχη...».

Τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» και φέτος για 10η συνεχόμενη χρονιά αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, που μέσα στην κρίση και τις δυσκολίες που περνάει, δεν ξεχνάει τον Συνάνθρωπο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε όλες και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο και φέτος στη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κλήρωση του αυτοκίνητου, που όπως κάθε χρόνο έγινε στο τέλος της εκδήλωσης από την Συμβολαιογράφο κ. Ελένη Τσιγκόλη.

Δείτε φωτογραφίες από τα φετινά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Περισσότερα...

 

Joomla Extensions Directory Listing