Τα νέα μας

Δελτίο τύπου για το Ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μια ακόμη φορά το Ολοήμερο Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" στο ξενοδοχείο "ΣΑΜΑΡΑΣ" της πόλης μας την Κυριακή 27/2/2011.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα χαράς και διασκέδασαν με μουσική, χορό, κλόουν, θεατρικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Κέρδισαν πλούσια δώρα και δοκίμασαν τις υπέροχες λιχουδιές, προσφορές των επιχειρηματιών της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και όλους όσους προσέφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.

 

Με εκτίμηση,

το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
 

 

Αποκριάτικο ολοήμερο παιδικό Πάρτι

Σας καλούμε όλους στο ολοήμερο Αποκριάτικο Πάρτυ στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ της πόλης μας, που θα γίνει στις 27/2/201, από 11 π.μ. μέχρι 8 μ.μ. Συμμετέχουν το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το Κουκλοθέατρο Λαμίας, το τμήμα Ελλήνων Προσκόπων, το κατάστημα καλλυντικών Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, κλόουν και εμψυχωτές που θα απασχολήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια. Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και πολλές πολλές λιχουδιές.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Περισσότερα...

 

Εκδηλώσεις Συλλόγου: Φεβρουάριος - Μάιος 2011

Δείτε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο απο τον σύλλογο μας...

Περισσότερα...

 

Ευχαριστήρια Επιστολή

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον ΄Ανθρωπο»,αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη συμπαράσταση και προσφορά σας, η οποία συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς ¨Δώρα Ψυχής¨ ,που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το σύνολο των εσόδων από την Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 10/ 12/2010 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, ανήλθε στο ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων τριών ευρώ (37.803,00 €). Με το ποσό αυτό ενισχύθηκε ένας μεγάλος αριθμός αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης, δίνοντας πάντα απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά, καλύφθηκαν δαπάνες εκπαίδευσης απόρων φοιτητών και δαπάνες λογοθεραπείας των ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας, και συνδράμαμε στις ανάγκες Ιδρυμάτων της πόλης μας. Η βοήθεια συνεχίζεται σε κάθε πρόσκληση ανάγκης.

Περισσότερα...

 

Joomla Extensions Directory Listing