Τα νέα μας

10 χρόνια «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» - 10 χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο

sts

 

Το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου έπεσε αυλαία άλλης μίας χρονιάς για τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μεγάλη κλήρωση του αυτοκινήτου.

Ο Παναγιώτης Στεφανής, άνεργος και πατέρας 3 παιδιών, είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το OPEL ADAM στα φετινά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» - Η τύχη χαμογέλασε για δεύτερη φορά στην ίδια οικογένεια, αφού πέρυσι το αυτοκίνητο κέρδισε ο πατέρας του Ευθύμιος Στεφανής

 Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά....

Περισσότερα...

 

«Γούρι Αγάπης»... Και φέτος στις γιορτές απλώνουμε το χέρι στο "Συν Άνθρωπο"

7a8fe2fc2393e35fb76dc32a82ef4bcd L 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στο συνάνθρωπο.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά» να δημιουργήσει το «Γούρι Αγάπης» για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Ένα «Γούρι Ψυχής», ένα δώρο για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Σε καθαρό ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο, το κόσμημα, θα διατίθεται αποκλειστικά στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» για το 2015 είναι πλέον γεγονός και σήμερα έγινε η παρουσίαση στα γραφεία του Συλλόγου, όπου συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τα "Δώρα Ψυχής", τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Σαμαράς, όπως κάθε χρόνο.

Δείτε τι είπαν για το «Γούρι Αγάπης» του 2015, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου Σοφία Κροντηρά.

Στην τελική ευθεία και για την μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής", που θα γίνει και φέτος την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς".

Η αυλαία θα πέσει όπως καθε χρόνο με την κλήρωση του αυτοκινήτου, ενός OPEL ADAM GLAM 1,2cc, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5 ευρώ.

Φέτος δεν θα φύγει κανείς χωρίς δώρο από τη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής", είπε μεταξύ άλλων η κ. Μαίρη Δούμα, που ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο για την στήριξη στο έργο του Συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

 

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" 2014

 
dorapsixis2014c


Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Συλλόγου,

H σκληρή πραγματικότητα της κοινωνικής αποσύνθεσης, μέσα από την βαθιά οικονομική κρίση που διερχόμαστε, συνετέλεσε στη δημιουργία εντόνων συναισθημάτων και ορατών πράξεων αλληλεγγύης στους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας που δεινά δοκιμάζονται. Θεωρούμε πως τώρα όσο ποτέ άλλοτε θέλετε μέσα από το Σύλλογό μας να δώσετε και πάλι ένα ενεργό και δυναμικό παρόν στην προσπάθειά μας να συνδράμουμε στην ανακούφιση του διάχυτου πόνου και της δυστυχίας, που ευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


Με ευγνωμοσύνη σας απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσής σας στο έργο μας και την προσπάθειά μας, πράγμα για το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιες.


«Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία»


Θα περιμένουμε τις προσφορές σας στα γραφεία του Συλλόγου μας (Διάκου 24, τηλ. 22310 38539), Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11.00-1.00 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα.

 

endeiktika

 

ds

dorapsixis2014

 

 

Πρόσκληση σε απογευματινό καφέ στο Ορφανοτροφείο Θηλέων την Δευτέρα 20/10/2014

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ σας προσκαλεί σε απογευματινό καφέ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Θηλέων την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 6.30 το απόγευμα, με την ευγενική χορηγία του καταστήματος καλλυντικών THE BODY SHOP.

 

Joomla Extensions Directory Listing