Τα νέα μας

"Γούρι Αγάπης" από το "Συν στον Άνθρωπο"


Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά» να δημιουργήσει το «Γούρι Αγάπης»  για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Ένα «Γούρι Ψυχής», ένα δώρο αγάπης, για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Είναι ένα πολύ όμορφο κόσμημα, σε προσιτή τιμή. Είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές σε αυτούς που αγαπάτε.

Σε καθαρό ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο, το κόσμημα, θα διατίθεται αποκλειστικά στο «Χρυσοχοείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.
 
Η τιμή σε ασήμι είναι 20 € και η τιμή σε επιχρυσωμένο ορείχαλκο 15 € ενώ σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Φιλανθρωπικό μας Σύλλογο.
 
Το  «Γούρι Αγάπης» παρουσίασαν, πριν λίγες μέρες, στα γραφεία του Συλλόγου η πρόεδρος κ. Μαίρη Δούμα και η κ. Σοφία Κροντηρά.

Δείτε το βίντεο:









 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Δώρα Ψυχής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα Δώρα Ψυχής  τα οποία "εξαφανίστηκαν" μέσα σε λίγες ώρες, στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, σχολεία, σύλλογοι και απλοί πολίτες επισκέφθηκαν τη Φιλανθρωπική Αγορά του συλλόγου αγκαλιάζοντας τα Δώρα Ψυχής.

Η αυλαία έπεσε το βράδυ της ίδιας ημέρας με την κλήρωση του αυτοκινήτου, ενός OPEL ADAM, το οποίο κέρδισε ο κ. Στεφανής Ευθύμιου.

Τον τυχερό λαχνό με το νούμερο 2397 τράβηξε και φέτος ο δήμαρχος Λαμιέων, κ. Κοτρωνιάς. Δείτε το βίντεο της μεγάλης κλήρωσης που έγινε στο τέλος της βραδιάς και φωτογραφίες από τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" όπως την κατέγραψαν οι κάμερες των τοπικών ΜΜΕ!

VIDEOS:


(Ρεπορτάζ νο 1 - video απο lamiareport.gr)


(Ρεπορτάζ νο 2 - video απο lamiastar.gr)


(Ρεπορτάζ νο 3 - video απο lamiastar.gr)

 

Φωτογραφίες

 

 
 

Μία ταινία "αίνιγμα"... και μία εκδήλωση με καλό σκοπό!


Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν σε μία ιδιαίτερη προβολή την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21.15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού συλλόγου "Συν στον Άνθρωπο".

Ο τίτλος της ταινίας θα παραμείνει... μυστικός! Μία κλασσική ταινία με πολύ μυστήριο, έρωτα και γέλιο, απολαυστικές ερμηνείες και σαγηνευτικές παρουσίες! Ένας γρίφος που λύνεται, αν προσέξει κανείς τα στοιχεία που δίνονται στην αφίσα της εκδήλωσης και στο ιστολόγιο των φίλων...

Σας περιμένουμε όλους για να αποχαιρετήσουμε το 2013 με μία ευχάριστη και διασκεδαστική ταινία.

Είσοδος 2 ευρώ. Για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού συλλόγου "Συν στον Άνθρωπο"

Πληροφορίες: http://filoicinelamias.wordpress.com/

 

"ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" και "Γούρι Αγάπης" από το "Συν στον Άνθρωπο"

 
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου θα διατίθεται στα "Δώρα Ψυχής" στο ξενοδοχείο Σαμαράς και στη συνέχεια στο  Κοσμηματοπωλείο "Κροντηρά"  Ρήγα -Φεραιου 18 Λαμία

Η τιμή σε ασήμι είναι 20 €
Η τιμή σε επιχρυσωμένο ορείχαλκο 15 €

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς και το έργο του συλλόγου.
 

 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τα φετινά "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα:
 

Πάρτε μία γεύση από το τι θα δούμε στο φετινό bazaar του συλλόγου!

 

 

 

Joomla Extensions Directory Listing