Τα νέα μας

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" 2013

 


Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Συλλόγου,

με αίσθημα ευγνωμοσύνης για τις συμμετοχικές σας δραστηριότητες στους φιλάνθρωπους σκοπούς του Συλλόγου μας και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί, ζητάμε και φέτος την ευγενική σας αρωγή στη μεγάλη φιλανθρωπική μας αγορά την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς" της πόλης μας από 8.00π.μ. έως 9.00μ.μ. Πέρυσι, με τα "Δώρα Ψυχής" σας συγκεντρώθηκε το ποσό των 38.128ευρώ. Δώσατε έτσι την ελπίδα του αύριο!!! στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση το σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο, με την ευγενική σας συμμετοχή.

Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία.

Θα περιμένουμε τις προσφορές σας στα γραφεία του Συλλόγου, Πέμπτη και παρασκευή 11.00-1.00 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα.

 

endeiktika

 

ds

syn

 

 

Πρόσκληση σε απογευματινό καφέ την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

prosklisi kafe

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Συν στον Άνθρωπο σας προσκαλεί στον απογευματινό καφέ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Θηλέων με την ευγενική χορηγία του καταστήματος καλλυντικών THE BODY SHOP.

Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων).

 

 

 

Άλμα στη Ζωή από "Συν στον Άνθρωπο" και Χαρούλα Αλεξίου


Δεν έπεφτε καρφίτσα την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας -  Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκεί για στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες !!!

Πετάξτε το φόβο από πάνω σας. Προσέξτε τον εαυτό σας. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το Α και το Ω για τον καρκίνο του μαστού, που κάθε μέρα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.

Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Δημοτικό θέατρο από το Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Συν στον Άνθρωπο" και το "Άλμα Ζωής"

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητα του έγκειται στο ότι τα μέλη του, οι εθελόντριές καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Το όραμα του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής» είναι κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της καθώς και στις διευκολύνσεις που τις παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, κάθε γυναίκα σε κάθε γωνία της Ελλάδας να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, για τη σημασία και τις μεθόδους της έγκαιρής διάγνωσής του.

Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013

 
Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του Συλλόγου,

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι διερχόμαστε μία περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης. Όμως είμαστε απόλυτα βέβαιες ότι η οικονομική αυτή ύφεση  δεν  έχει αγγίξει τα  αισθήματα και την ψυχή σας. Και τούτο διότι είναι τα μόνα ενεργά στοιχεία που μας απέμειναν και μπορούν δυναμικά να αντιταχθούν  στην κοινωνική ισοπέδωση, που επιχειρείται.
 
Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας!
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-9-2013 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ (ΩΡΑ  7.00 μ.μ.)
«Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού»

Ο  Πανελλήνιος  Σύλλογος Γυναικών  με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» κατά τη φετινή διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Greece race for the cure  θα  πραγματοποιήσει  το μήνα Σεπτέμβριο πέντε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για μια συμβολική σκυταλοδρομία ενημέρωσης με τερματισμό την Αθήνα. Οι πέντε πόλεις συμβολίζουν τα πέντε χρόνια διοργάνωσης του Αγώνα από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ. Η Λαμία επιλέχθηκε ως μία από τις πέντε πόλεις γνωρίζοντας και εκτιμώντας από προηγούμενη συνεργασία μας τη δυναμική του Συλλόγου μας ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και το σοβαρό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την ενημέρωση των γυναικών της πόλης μας στο μείζον θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.


Την εκδήλωση θα τιμήσoυν με την ευγενική και εθελοντική τους παρουσία η μεγάλη ερμηνεύτρια του Ελληνικού Τραγουδιού ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και τέσσερις κορυφαίοι σολίστες που θα τη συνοδέψουν με  πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο και σαξόφωνο σε μερικά από τα γνωστά της τραγούδια.
Ομιλητές της εκδήλωσης  :
 
- Βασίλης  Βενιζέλος (Διευθυντής Κέντρου Μαστού  Νοσοκομείου Μετροπόλιταν.
- Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου
(Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Εθελόντρια)
- Ελένη Λέκκα
(Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου  Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ») 
- Έλυα Κουρέντα
(Ταμίας  του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Εθελόντρια)
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 29-9-2013 στο ΖΑΠΠΕΙΟ (ΩΡΑ  11.00 π.μ.)«Μαζί για τη ζωή»
 
Για 5η συνεχή χρονιά, ο Σύλλογός μας  σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» συμμετέχει στη διοργάνωση του αγώνα δρόμου «Μαζί για τη ζωή» με στόχο την υλοποίηση προγράμματος γενετικού ελέγχου των γυναικών που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν καρκίνο του μαστού. Ο αγώνας αποτελείται από  αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων  ή περίπατο 2 χιλιομέτρων. Εγγραφή στον αγώνα : 5 ευρώ ανά άτομο. Με την εγγραφή δώρο το ειδικό μπλουζάκι και το καπέλο του αγώνα. Τιμή συμμετοχής για την Αθήνα  25  ευρώ.

 
ΔΕΥΤΕΡΑ 14-10-2013 στο ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ (ΩΡΑ  6.30 μ.μ.)
 
Ο Σύλλογός μας  σας  προσκαλεί  σε απογευματινό καφέ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Θηλέων , με  την ευγενική συμμετοχή και χορηγία του καταστήματος THE BODY  SHOP. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ιδρύματος. Τιμή πρόσκλησης  10  ευρώ .
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 24-11-2013 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ – ΑΡΑΧΩΒΑ
 
Επίσκεψη και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Αμφίκλειας και στη γιορτή ψωμιού που διοργανώνει ο Λαογραφικός Σύλλογος «Η ΔΑΔΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ». Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαβριώτισσας. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Αράχωβα με ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό, καφέ και βόλτα στα όμορφα σοκάκια. Τιμή συμμετοχής  20 ευρώ. ΄Ωρα αναχώρησης  8.45 π.μ.  από την πλατεία Ελευθερίας (EUROBANK) και ώρα επιστροφής  5.45  μ.μ. 
 
 
ΤΡΙΤΗ 10-12-2013 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΩΡΑ  08.00 π.μ. - 09:00 μ.μ.)Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»
 
Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο Ξενοδοχείο Σαμαράς από  τις  8  το  πρωί  μέχρι  τις 9 το βράδυ. Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα    θα διατίθενται προς πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά κεριά και συνθέσεις. Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών. Με χαρά θα δοκιμάσετε υπέροχα ρούχα και θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί για σας, καθώς επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες  των μελών του Συλλόγου μας. Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας , ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα , αξεσουάρ κ.ά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο OPEL ADAM 3D GLAM 1.2.  Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε  καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλος- Οπτικά (Καποδιστρίου), Ευθυμίου Κατερίνα – Γυαλικά είδη δώρων (πλατεία Πάρκου). Τιμή λαχνού  5 ευρώ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε.

                   Με τιμή
Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
         ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Δηλώσεις συμμετοχής:
Γραφεία Συλλόγου  2231038539
Μαρία Παναγοπούλου 6974931895
Λίνα Πετροπούλου 6973533922
Ζωή Ταξίδη 6972282833.
 
 
 
 

Joomla Extensions Directory Listing