Τα νέα μας

Φιλανθρωπική παραδοσιακή βραδιά το Σάββατο 20 Απριλίου


Ο Φιλανθρωπικός σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" συμμετέχει μαζί με το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού σε μια βραδιά παραδοσιακού χορού και τραγουδιού αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 08:00 μ.μ. στη Β' Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου 1ο ΕΠΑΛ

Συμμετέχουν η Χορευτική Ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού και ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού "Εύξεινος Πόντος" με την ορχήστρα του Νίκου Μουτσέλου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κυροδήμου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού συλλόγου "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"

Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ

 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου μας


Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Στα πλαίσια της υποχρεώσεώς μας να σας ενημερώσουμε για τα έσοδα της Μεγάλης Φιλανθρωπικής μας Αγοράς «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» , που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ , με μεγάλη ικανοποίηση σας γνωστοποιούμε ότι το ποσό, που συγκεντρώθηκε,ανέρχεται σε  τριανταεπτά χιλιάδες εκατόν είκοσι οκτώ  (37.128) ευρώ.Είναι δείγμα κατάθεσης ψυχής των συμπολιτών μας και όχι μόνο  αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους, σκληρά, συνανθρώπους μας. Με το ποσό αυτό ενισχύονται αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας , ιδιαίτερα αυτοί που στερούνται τα αναγκαία για να αγοράσουν ακόμη και το καθημερινό τους ψωμί, αυτοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με προτεραιότητα  τα παιδιά και νέοι που αναγκάζονται να διακόψουν τις σπουδές τους. Ο σύλλογός μας , με τη δική σας βοήθεια και την πρωτοφανή συμμετοχή σας δίνει καθημερινά μάχη παροχής ελπίδας στους ανθρώπους αυτούς , που, δυστυχώς, είναι πάρα πολλοί και οι περιπτώσεις κάθε μέρα αυξανόμενες.

Καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη μας για τη συμπαράστασή σας στο έργο του συλλόγου μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις μας.

Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου μας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2012

Περισσότερα...

 

Ελάτε να γιορτάσουμε τη Μητέρα την Κυριακή

 


Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον ΄Ανθρωπο» την Κυριακή 13 Μαΐου , στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 10πμ  μέχρι τις 1 μμ το μεσημέρι, πραγματοποιεί εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας.

Στο κιόσκι της πλατείας θα διατίθενται προς πώληση λουλούδια και συνθέσεις προσφορά των ανθοπωλών και των φυτωρίων της πόλης μας, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με το Κουκλοθέατρο Λαμίας και την μοναδική Τασούλα Ξηρομερίτη, δημιουργικά παιχνίδια, μουσική και πολλές εκπλήξεις!!


Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη Μητέρα προσφέροντάς της τα πιο όμορφα λουλούδια, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ρόλο και την πολύπλευρη προσφορά της!

Ελάτε να προσφέρουμε μαζί στη Μάνα που με δύσκολες συνθήκες αλλά με αξιοπρέπεια ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ρόλου της.

Όντας βέβαιοι πως θα μας βοηθήσετε να φανερώσουμε στην πράξη πως η κοινωνική αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση, σας ευχαριστούμε θερμά.


                                                                                    Με εκτίμηση,

                                               Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

                                                                           ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Περισσότερα...

 

Joomla Extensions Directory Listing