Τα νέα μας

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά "Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ"



Στην τελική ευθεία είναι πλέον οι προετοιμασίες για την καθιερωμένη πλέον Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ», που και φέτος θα γίνει στην Πλατεία Πάρκου, την Παρασκευή(6/4) 5-9μ.μ, και το Σαββάτου(7/4) του Λαζάρου, και ώρα 8 π.μ.-2 το μεσημέρι από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ".

Πασχαλιάτικες λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά αυγά, κεριά, ανοιξιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις, λευκά είδη (τραπεζομάντιλα, πετσέτες, ποδιές, κ.ά.) καθώς επίσης και γλυκά, κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια και παραδοσιακά φαγητά, θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν και φέτος να απλώσουν το χέρι στον Συνάνθρωπο.

 Παρκάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις υπέροχες λαμπάδες, συνθέσεις και κατασκευές που έχουν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου.

Περισσότερα...

 

Γ.Μιχαηλίδης: "Άγιοι Έρωτες τα μεγάλα χρόνια" - Παρουσίαση του βιβλίου




Ο Δήμος Λαμιέων, και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ", σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μιχαηλίδη: «Άγιοι Έρωτες τα μεγάλα χρόνια » που θα πραγματοποιηθεί στην μεσαία αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» (Ανιάνων 6,είσοδος από το Ιστορικό Αρχείο) την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, ώρα 19:30.

Περισσότερα...

 

Αργεντίνικα Tangos και Milongas από τον "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ"


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 21:00, «Από τη ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ» ρεσιτάλ κιθάρας συνοδεία φωνής...

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ" , σας προσκαλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στα παραδοσιακά Αργεντίνικα Tangos @ Milongas...Στο club PLUS (οδός Υψηλάντη 12 )

«..Ο διακεκριμένος σολίστ κλασσικής κιθάρας Μιχάλης Σουρβίνος και η εκρηκτική Αργεντίνα τραγουδίστρια από το Buenos Aires Natalia Soledad Petsalis παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υψηλής αισθητικής με έργα για solo κιθάρα και φωνή-κιθάρα με παραδοσιακά Αργεντίνικα Tangos @ Milongas των J. Dames, A. Piazzolla, S. Piana, C. Gardel κ.ά.

Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, Διάκου 24, τηλ. επικοινωνίας 22310-38539 και από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τιμή εισόδου με ποτό 15 ευρώ.

 

Ολοήμερο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ

Την Κυριακή 19/2/2012 στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ από 11π.μ. μέχρι 8 μ.μ. τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να χορέψουν με μουσικές dance, pop, latin και ελληνικές επιλογές, σ΄ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ, στο οποίο θα συμμετέχουν: το Κουκλοθέατρο Λαμίας, το κατάστημα καλλυντικών Τhe Body Shop προσφέροντας αποκριάτικο μακιγιάζ στους μικρούς μας φίλους, το νηπιαγωγείο Λαμίας Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ, η θεατρική ομάδα Kid-Anima που θα απασχολήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια, κλόουν και εμψυχωτές.


Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγεται μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ενώ στο πάγκο της κουζίνας πολλές - πολλές λιχουδιές θα περιμένουν τους φίλους μας. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
 

 

Joomla Extensions Directory Listing